Blade Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 In acest topic puteti sa postati impresia / parerea despre orasul Roma. Puteti sa postati si imagini, locuri de vizitat, cafenele, hoteluri. Trebuie sa respectati urmatorul model: Nick: Impresie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Nick:MrYonutz Impresie:Am avut placerea sa vizitez Roma, de doua ori chiar. Este un oras curatel, destul de frumos, in care ai ce vedea. Peste tot gasesti ceva de cumparat sau ceva interesant, da' e si plin de cersetori... Ma rog, astia tot de la noi sunt. Una peste alta, Roma e un oras frumos, ai ce face in el, nu te plictisesti. Merita vizitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Nick: Leviathan Impresie: Chiar am fost in Roma in vara anului 2012,este un oras frumos,unde trebuie sa vizitati neaparat Fontana Di Trevi si Colosseum-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RisK Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Nick:RisK Impresie:Am fost si eu pe acolo , am vizitat toata Europa si mai mult de atat . Dar Roma nu mi s-a parut in comparatie cu celelalte ceva frumos.E dezordine pe strazi si mizerie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts