Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Ghid pentru utilizatorii noi - Jocul - Abilitatile campionilor (4)


Blade
 Share

Recommended Posts

Primii pași

 

După ce ți-ai ales campionul, vrăjile de invocator și pagina cu rune, intri într-o fereastră de chat. Dacă mai există și alți jucători în jocul tău, poți folosi acest moment pentru a discuta despre strategii și despre selectarea campionilor cu colegii tăi de echipă înainte de începerea jocului. Deocamdată, ai răbdare până când contorul ajunge la zero.

 

După ce a expirat intervalul alocat selectării campionului, a venit timpul ca aceștia să-și ocupe pozițiile pe Câmpia Dreptății.

 

După încărcare, tu și colegii tăi de echipă începeți jocul pe platforma invocatorului. Lângă platforma invocatorului vei găsi magazinul. Aici poți alege primele articole pe care vrei să le duci pe câmpul de luptă. Pentru a avea acces la magazin, dă clic dreapta pe vânzător sau apasă tasta "P".

 

La începutul jocului ai la dispoziție aur în valoare de 475. Pe măsură ce se desfășoară jocul și acumulezi mai mult aur, vei putea să revii la magazin și să mai cumperi echipamente suplimentare. Dacă nu ești sigur ce să cumperi, poți consulta sugestiile din bara situată în colțul din dreapta sus al interfeței magazinului.

 

Sfat: Dacă ai constatat că ți-e greu să rămâi în viață, articolele care îți cresc regenerarea vitalității ar fi o alegere excelentă pentru tine, căci îți vor menține vitalitatea ridicată la început de joc. În multe cazuri, aceste articole pot fi îmbunătățite ulterior, devenind și mai puternice. Și poțiunile reprezintă o metodă de vindecare nu foarte scumpă și potrivită pentru începutul jocului.

 

 

 

Abilităţile campionilor

 

Fiecare campion are la dispoziție cinci abilități în decursul jocului. Primele trei sunt abilitățile standard ale campionului tău și sunt disponibile începând cu nivelul 1. A patra abilitate, numită abilitatea supremă, devine disponibilă în nivelul 6. De obicei este o abilitate foarte puternică, având adesea un timp de reactivare mai lung. A cincea abilitate este întotdeauna o abilitate pasivă. Această abilitate este gratuită și întotdeauna disponibilă.

 

La nivelul unu și la toate nivelurile ulterioare, eroul tău primește un punct de abilitate. Când ai la dispoziție puncte de abilitate de distribuit, vei vedea un semn plus deasupra fiecărei abilități disponibile. Dacă dai clic stânga pe semnul plus de deasupra unei abilități, se va debloca nivelul superior al abilității respective. Primele trei abilități au nivelul maxim 5, iar abilitatea supremă are nivelul maxim 3.

 

Sfat: Dacă încerci un personaj nou, e mai bine ca la început să nu-ți plasezi toate punctele de abilitate într-o singură abilitate. Deblocarea cel puțin a unui nivel de la o altă abilitate în prima fază a jocului îți va permite să folosești un repertoriu mai larg de tactici atunci când te confrunți cu un adversar.

 

 

Thanks to Riot Games

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.