Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Viata e doar un film trist in care faci ce vor altii sau risti sa fii inchis, In care sufletul ti-e prins si impins fara vreun compromis in abis;E paradisul interzis.. Viata e un peisaj in care oamenii mor de foame sub lumina arzatoare de soare, In care unii isi traiesc viata plina de relaxare in timp ce altii traiesc clipe amare Si te chinui crezand ca acolo, undeva exista o continuare, Dar singura continuare o reprezinta cativa oameni ce tin deasupra capului tau o lumanare.. Si doare cand vezi ca lumea e plina de nepasare, Cand vezi ca te calca-n picioare ca pe covoare , Dar crezi ca toate problemele pe care le ignori sunt temporare Si dai uitare la aceste problem bizare crezand ca in viitor va exista o salvare..

Ce ziceti de asta? :))

Daca scriai ca versuri,ma referam una sub alta iti dadeam un + dar asa.. ai ratat sansa :D

@@LowLy, ceea ce inteleg eu din ce ai zis este faptul ca traim sub o libertate falsa. Bun, de mult timp se stie ca sistemul e corupt si ca multi lupta impotriva sustemului pentru o viata mai buna. Unii nu stiu ca un singur om nu poate face diferenta dar o multime da. "Viata e doar un film trist in care faci ce vor altii sau risti sa fii inchis" partial adevarat. Asta se intampla pe timpul comunismului dar acum traim intr-un stat democrat unde avem libertatea de exprimare. Statul iti permite sa scrii tu ce ai scris si sa postezi pe youtube filmulete care mai de care. Iti permite pentru ca inca nu ai un statut social respectat si pentru ca nu te afli in "jocul" lor, acolo sus. Normal ca sunt anumite reguli de baza care nu pot fi incalcate si probabil stii asta. "Dar singura continuare o reprezinta cativa oameni ce tin deasupra capului tau o lumanare" sa inteleg ca nu esti unul dintre aia care cred in viata de dupa moarte, aici nu tine de mine sa-mi dau cu parerea. E alegerea ta.

"Dar crezi ca toate problemele pe care le ignori sunt temporare Si dai uitare la aceste problem bizare crezand ca in viitor va exista o salvare.." Am vazut multe filme / documentare despre razboaie. Singurul lucru cel mai pretios la un om e speranta. Daca ii iei si asta, s-ar putea sa nu mai reziste foarte mult. De asta multi muncesc si fac ce fac cu speranta ca intr-o zi sa fie mai bine, pentru el sau pentru familia sa. Omul din ziua de azi are nevoie de a crede in ceva, acel ceva care sa-l motiveze pentru a trai de pe o zi pe alta. Unii cred ( documentar ) ca religia si Dumnezeu sunt doar o inventie pentru a da oamenilor o speranta in momentele mai grele. Desi eu cred ca acolo sus e ceva dincolo de limitele noastre pentru ca totul nu a aparut din nimic, e imposibil. Ar mai exista completari aici dar ma plictisesc scriind atat :)

@@LowLy, ceea ce inteleg eu din ce ai zis este faptul ca traim sub o libertate falsa. Bun, de mult timp se stie ca sistemul e corupt si ca multi lupta impotriva sustemului pentru o viata mai buna. Unii nu stiu ca un singur om nu poate face diferenta dar o multime da. "Viata e doar un film trist in care faci ce vor altii sau risti sa fii inchis" partial adevarat. Asta se intampla pe timpul comunismului dar acum traim intr-un stat democrat unde avem libertatea de exprimare. Statul iti permite sa scrii tu ce ai scris si sa postezi pe youtube filmulete care mai de care. Iti permite pentru ca inca nu ai un statut social respectat si pentru ca nu te afli in "jocul" lor, acolo sus. Normal ca sunt anumite reguli de baza care nu pot fi incalcate si probabil stii asta. "Dar singura continuare o reprezinta cativa oameni ce tin deasupra capului tau o lumanare" sa inteleg ca nu esti unul dintre aia care cred in viata de dupa moarte, aici nu tine de mine sa-mi dau cu parerea. E alegerea ta.

"Dar crezi ca toate problemele pe care le ignori sunt temporare Si dai uitare la aceste problem bizare crezand ca in viitor va exista o salvare.." Am vazut multe filme / documentare despre razboaie. Singurul lucru cel mai pretios la un om e speranta. Daca ii iei si asta, s-ar putea sa nu mai reziste foarte mult. De asta multi muncesc si fac ce fac cu speranta ca intr-o zi sa fie mai bine, pentru el sau pentru familia sa. Omul din ziua de azi are nevoie de a crede in ceva, acel ceva care sa-l motiveze pentru a trai de pe o zi pe alta. Unii cred ( documentar ) ca religia si Dumnezeu sunt doar o inventie pentru a da oamenilor o speranta in momentele mai grele. Desi eu cred ca acolo sus e ceva dincolo de limitele noastre pentru ca totul nu a aparut din nimic, e imposibil. Ar mai exista completari aici dar ma plictisesc scriind atat :)

Ce fel de om esti tu maa?:)))))))))))) Cate facultati ai sau de unde ai scos toate astea?:))

Ti-am zis ca-mi plac discutiile de genul :)

Doo,ar trebuie ca tu sa fi lider la News Reporter :))

P.S : Gheran misto poza postata de tine la cabbie of the week-end :D

P.S2: Noapte buna si sa inceapa saptamana cat mai rea >:) ,va pup :* ! p@

Doo,ar trebuie ca tu sa fi lider la News Reporter :))

P.S : Gheran misto poza postata de tine la cabbie of the week-end :D

P.S2: Noapte buna si sa inceapa saptamana cat mai rea > :) ,va pup :* ! p@

Toata stima lui RoBBBy , ca el o facut poza :)

@, l-am terminat, sau cel putin eram la zi cu el, la fel, o saptamana cat mai usoara va doresc!

Erai la zi cu el .. Ca azi o aparut urmatorul episod :) oricum cred ca ii ultimul sezon

Du-te ma, iau FW ca nu-mi termin raportul

Insanatosire grabnica Zully!

La cat esti de nab , si inainte tu erai ala disperat dupa comenzi .. acuma ti lene sa faci si 10 comenzi :-J