Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, ai dreptate, ar trebuii sa ne dezvoltam propozitiile si sa fim mai activi in acest topic altfel ne trezim cu t/c, haideti baietile, sa facem activitate si pe forum exact cum facem activitate in joc..

• Nume in joc: [oT]EXTRATERESTRU
  • Sedinta / Activitate: Activitate
  • Data si ora: 5.12.2015, Sambata; 14:00.
  • Alte precizari: Prezenta este OBLIGATORIE, cine nu poate veni sa faca o cerere de invoire!

Sa nu uitati de activitatea de sambata asta, ma asteptati in arena, sus pe platou, mai mult de 20-30 min NU o sa dureze.

@, nu uitam, nu uitam, abea asteptam sambata. :)

@, lasa ca e mai bine asa in suspans.. :)

@@LF Owsla, dumnez-o, ce-i la HQ, aia da, acum nu se mai plange nimeni ca nu este taxi-uri la hq, daca sti ce spun. =))

Salutare, de astazi sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine !

Nu fi asa sigur. Iti este interzis sa postezi aici pana primesti rank 1, deci se poate oricand situatia. Si in viitor ai grija la posturile de genul, se considera post inutil si dupa tu esti ala injuratu ca din cauza lui s-a inchis topicul.

Activitatea a fost cat de cat ok, mai putin ca ati fost putini si ca s-au bagat civilii in voi la inceput, sper ca v-ati distrat.

Imi pare rau de cei care au fost sanctionati, totusi, trebuia sa va faceti o invoire, am anuntat activitatea cu 5-6 zile inainte.

@, a fost fain la activitate, multumim pentru activitate, ne-am distrat, felicitari celor care au castigat, pentru cei sanctionati, asta se mai intampla, multumim inca odata pentru concursul acesta, activitatea aceasta, sa mai faci pe viitor.. :) :)) :D