Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nici eu nu sunt de acord cu idea aia, si daca pune checkpoint cine stie unde pe ce deal sau prapastie ? Eu trebuie sa il duc acolo si parca vad ca se mai plange clientul ca nu trebuia sa o iau pe acolo sau nustiu ce. Cel mai bine e cu locatiile deoarece poti sa le inveti cum sa ajungi la ele intr-un timp cat mai scurt si fara sa ocolesti.

Ba o retras RelaXx regula aia in care r4 nu au voie sa dea teste ( P.S sunt pe tel :D )

cine drk te-a mintit? Ai surse proaste, nu am sters nimic, dau teste doar ce au primi pm nou si sunt in raspunsul dat la acceptarea aplicatiei.

Aici puteti gasi lista cu candidatii care au dat testul de intrare.

Tin sa va spun ca inca 2 persoane trebuie sa mai dea teste si ca asta nu e lista finala.

Rezultatele sunt sortate in ordinea asta: Teorie Mic-Mare, Practica Mic-Mare, Comanda Mare-Mic, Nume A-Z. Asta nu inseamna ca cel de pe primul loc are neaparat cele mai bune rezultate.

05/03/2016 22:08

eV6OBb2.png

DACA VEDETI GRESELI DATI PM

Edited by GF N Cristian

Suntem cea mai activa companie taxi si ne mandrim cu asta. Eu cred ca meritati un cadou. Saptamana 07.03.2016 - 13.03.2016 raportul nu este obligatoriu. Totusi voi premia in continuare best-ul si voi tine cont de activitate. Traduceti voi pt englezi.

Chiar aveam nevoie de o pauza dar si asa nu e cine stie ce cu raportul, il poti termina intr-o Vineri si Sambata cu minim 2-3 ore si aia e. Oricum orice pauza e bine venita :)).

We are the most active taxi company and we are proud of that. I believe you deserve a gift. Week 03/07/2016 - 13/03/201 it is not mandatory (optional).Yet you still reward the best and will account for activity. *Sper sa fie bine*