Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, M-am gandit si daca nu o sa se rezolve o sa incerc sa mai fac o cerere de inactivitate pentru 2-3 zile, daca nu o sa se poata o sa-mi dau demisia pentru ca, dupa terminarea inactivitatii am 24 ore sa ma loghez altfel primesc 3/3.

Echipa de asasini recruteaza 4 persoane dornice de DM, mai multe detalii aici: http://forum.b-zone.ro/topic/331086-los-santos-taxi-aplicații-asasini-assassins-applications/

Tot odata trebuie sa fiti la curent cu regulamentul asasinilor, care-l gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/331083-los-santos-taxi-asasini-assassins/

Noul Sublider al asasinilor este X3n0n.

EN:

The team is recruiting assassins 4 people eager DM , more details here: http://forum.b-zone.ro/topic/331086-los-santos-taxi-aplicații-asasini-assassins-applications/

Once all must be aware of the rules assassins who find it here: http://forum.b-zone.ro/topic/331083-los-santos-taxi-asasini-assassins/

New Subleader of assassins is X3n0n.

Se pare ca dupa 1 an si putin de cand sunt lider ne spunem adio. Imi pare rau ca trebuie sa las aceasta functie, dar cum m-am mai plans si pe /f, nu mai am timp de ea. Va multumesc tuturor pentru cooperarea de care ati dat dovada de-a lungul "carierei" mele de lider si sper sa fiti la fel de cooperanti si cu viitorul lider.

Apropo, eu i-am propus pe urmatorii: Vince, .Kenshy., Typhoon, Galaxxy, Killarz. Nu stiu cine va fi pe lista de vot, dar sper sa fie unul dintre ei, deaorece eu consider ca sunt cei care merita cel mai mult aceasta functie. Daca vad ca incercati sa plagiati voturile si sa atrageti colegi de partea voastra ghinion, o sa vb cu adminul sa va scoata de pe lista, asa ca nu vreau sa se schimbe nimic odata ce v-am zis cine este pe aceasta lista.

Se pare ca dupa 1 an si putin de cand sunt lider ne spunem adio. Imi pare rau ca trebuie sa las aceasta functie, dar cum m-am mai plans si pe /f, nu mai am timp de ea. Va multumesc tuturor pentru cooperarea de care ati dat dovada de-a lungul "carierei" mele de lider si sper sa fiti la fel de cooperanti si cu viitorul lider.

Apropo, eu i-am propus pe urmatorii: Vince, .Kenshy., Typhoon, Galaxxy, Killarz. Nu stiu cine va fi pe lista de vot, dar sper sa fie unul dintre ei, deaorece eu consider ca sunt cei care merita cel mai mult aceasta functie. Daca vad ca incercati sa plagiati voturile si sa atrageti colegi de partea voastra ghinion, o sa vb cu adminul sa va scoata de pe lista, asa ca nu vreau sa se schimbe nimic odata ce v-am zis cine este pe aceasta lista.

Relaxx nabule ce faci?unde este planul ala de minim 2 ani?Imi pare rau nabule ca pleci,dar totusi sper sa ramai alaturi de noi in taxi in continuare.

Salut relaxu', imi pare foarte, foarte rau ca lasi aceasta functie, mereu ai fost cel mai bun lider pentru aceasta factiune, sunt foarte bucuros ca am fost in LS Taxi, alaturi de tine, iti multumesc ca m-ai acceptat atunci si m-ai ridicat pana la rank 5. Bafta mai departe si sper sa mai intri in joc sa mai vorbim. Sa fie ales cel mai bun din acea lista, succes: Vince., .Kenshy., Typhoon, GalaxxY si Killarz. Va pwpa Willson aka Cronne!

Ba, daca ne luam dupa forum eu inca va sunt lider, deci fw la toata lumea si se anuleaza sedinta de duminica :)). Doar glumesc, succes tuturor si sper ca kenshy sa imi ia modelul meu si al liderilor de dinainte si sa fie un lider, nu un "boss", sa nu isi ia arfe si sa va ajute chiar daca este posibil sa fie sanctionat, sa nu uite ca adminii sunt doar pentru a il supraveghea, nu pentru a ii conduce factiune, tu o faci cum vrei tu si cum crezi ca e mai bine.

Daca ai nelamuriri te astept oricand cu un pm sau sms pe wapp. Salut.

Am inteles negrule, aka Kenshy :D

Cum vi s-a parut sedinta, cam plictisitoare, dar unele lucruri au fost interesante, mai ales cu micirea raportului :D

Uitati-l pe Galaxxy ce bine se simte el. Like si Subscribe daca va place :)))))

Un video dragutz, insa nu dau Like si subscribe, inca :D

Ce mai faceti, maine examen?