Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

God damn it! I left for mcdonalds to get some icecream and when I came back I found out that I had left my window open and because there was heavy rain, my PC has been soaked in rain water... :| I wanted to do my report! :( So to avoid the risk I'll leave it for drying till morning... God hates me when I'm completing my report I guess...

And thanks Shobo.

Good morning guys , have a nice day ..

welcome back Moiz ,, cya in the game :)

still down :(

, @Visarion ocupati-va astazi cat puteti de test log-uri. Sunt foarte ocupat, tre sa merg la cineva la spital, dupa la o zi de nastere si maine am si examen. Probabil o sa intru diseara in joc doar sa dau invite celor care au trecut testul.

Pana la urma ai folosit aim sau nu?

Nu mai poate sa-ti raspunda ca are ban pe forum...si dupa cum juca avea ceva.

Imi cer scuze ca scriu in acest topic, stiu ca nu am voie, dar chiar imi era interesant daca a scris cineva ceva dupa anuntul ala al meu.

Aveam ceva? Gandeste limpende fratele meu. Daca aveam aim nu mai stateam sa bag cerere unban pe forum si nu ma agresam atat de tare. Daca chiar aveam aim nu faceam nicio insulta asupra adminilor si apreciam banul dat mie ca o treaba buna facuta de admini. Dupa cum jucam aveam ceva.. chiar aveam.. experienta, dupa 4 ani de DM. Stii cate banuri aiurea a luat tratecy? Intreaba-l sa vezi.

De ce am scris aici? Deoarece mi-a placut aici. Membri de treaba, fara suferinte, ceea ce e foarte important, mai ales in ultimul timp si un lider perfect. A fost o perioada exceptionala cat timp am fost aici, dar asta e.

Multumesc celor care au bagat in seama acest post, inseamna ca nu l-am scris degeaba.

Unforgettable

Edited by Kasper

Imi cer scuze ca scriu in acest topic, stiu ca nu am voie, dar chiar imi era interesant daca a scris cineva ceva dupa anuntul ala al meu.

Aveam ceva? Gandeste limpende fratele meu. Daca aveam aim nu mai stateam sa bag cerere unban pe forum si nu ma agresam atat de tare. Daca chiar aveam aim nu faceam nicio insulta asupra adminilor si apreciam banul dat mie ca o treaba buna facuta de admini. Dupa cum jucam aveam ceva.. chiar aveam.. experienta, dupa 4 ani de DM. Stii cate banuri aiurea a luat tratecy? Intreaba-l sa vezi.

De ce am scris aici? Deoarece mi-a placut aici. Membri de treaba, fara suferinte, ceea ce e foarte important, mai ales in ultimul timp si un lider perfect. A fost o perioada exceptionala cat timp am fost aici, dar asta e.

Multumesc celor care au bagat in seama acest post, inseamna ca nu l-am scris degeaba.

Unforgettable

Ce pot sa zic... imi pare rau ca s-a ajuns pana la ban. Nu pot judeca eu daca a fost pe drept sau nu, nu am cum... Te-as ajuta daca as avea posibilitatea.

Cred ca vorbesc in numele intregii factiuni daca spun ca iti multumim pentru laude si te asteptam inapoi.