Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Shobo, Ba Shobo , acuma serios , si eu am observat .. tu sigur ai ani cati ai zis ca ai ? :)))) =))))

P.S. Invatatura de minte pentru toti , aici se de FW pe cati ani avem ! Asa ca nu riscati :))))

@@FrankieWildee, Ba tu sigur ai cati ani zici ca ai ? de nu ti-ai dat seama ca aici se sanctioneaza dupa un regulament .. nu din capul nostru ? :))

Edited by Gheran

Vă salut!

De astăzi sunt noul membru Los Santos Taxi, sper să ne înţelegem cât mai bine şi să facem o treabă bună împreună.

Bine ai venit in Los Santos Taxi Company, sper sa te simti bine in aceasta factiune si sa lucrezi cu noi in echipa!

Vă salut!

De astăzi sunt noul membru Los Santos Taxi, sper să ne înţelegem cât mai bine şi să facem o treabă bună împreună.

Welcome in aceasta factiune unde stim cu totii ca [uS]Robert e nab.

Ce voiam sa zic..asa... Ygrec cu reclamatia aia faci 3/3 FWarn nu? Bafta mai departe atunci...

Va dau un sfat : Daca vedeti ca se baga unu (mai ales post-hunter) incercati sa-l evitati sau mai ales sa nu-l injurati si nu stiu ce alte chestii care duc la sanctionarea voastra.

O seara placuta!

M-am băgat la somn, să aveţi o noapte frumoasă şi un început de săptămână cât mai bun.

Ozile incearca sa eviti posturile de acest gen,,Noapte buna,Ce mai faceti?,etc."

Welcome in aceasta factiune unde stim cu totii ca [uS]Robert e nab.

Ce voiam sa zic..asa... Ygrec cu reclamatia aia faci 3/3 FWarn nu? Bafta mai departe atunci...

Va dau un sfat : Daca vedeti ca se baga unu (mai ales post-hunter) incercati sa-l evitati sau mai ales sa nu-l injurati si nu stiu ce alte chestii care duc la sanctionarea voastra.

O seara placuta!

Stapler inca nu stiu daca ies sau nu(eu nu am facut nimic din ce a zis ala in post acolo,acum ramane de vazut) asteapta si o sa vedem amandoi :))

Salutări!

Îmi cer scuze că postez unde nu aș avea permisiunea, dar țin să vă informez despre un sondaj de opinie ce poate da viață Olimpiadei de Primăvară 2014, evident doar pentru facțiuni.

Dacă ați mai luat parte la astfel de competiții și doriți o ediție de primăvară, cu probele la fel de proaspete, vă rog să votați și să vă dați cu părerea în topicul următor:

http://forum.b-zone.ro/topic/194905-b-olympics-spring-2014-sondaj-de-opinie-survey/

Mulțumesc și let's play togheter!

Edited by F4L Deidara

Salutări!

Îmi cer scuze că postez unde nu aș avea permisiunea, dar țin să vă informez despre un sondaj de opinie ce poate da viață Olimpiadei de Primăvară 2014, evident doar pentru facțiuni.

Dacă ați mai luat parte la astfel de competiții și doriți o ediție de primăvară, cu probele la fel de proaspete, vă rog să votați și să vă dați cu părerea în topicul următor:

http://forum.b-zone.ro/topic/194905-b-olympics-spring-2014-sondaj-de-opinie-survey/

Mulțumesc și let's play togheter!

Buna initiativa, taximetristii din Los Santos iti asteapta noua olimpiada.

Edited by South Robert