Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sincer, mie mi-a placut cel mai mult Most Wanted (Versiunea din 2005). A avut poveste foarte tare, grafica acceptabila, masini demne de nfs, il recomand cu incredere.

@@Seether Nu, nu mi-am schimbat PC-ul. L-am dus la salon:)).Glumesc, l-am desfacut bucata cu bucata, l-am curatat, i-am facut reflow la placa video si procesor, si am pus alta sursa. Atat :)

O situatie care arata ca traim in Romania :

Eram in drum spre casa si am luat autobuzu si am coborat in zona unde stau si trebuia sa mai traversez o strada cu semafor, iar in intersectie cine era ( ? ) 2x Garcea care incurcau circulatia. Deobicei la semaforul ala nu stau mai mult de 2 minute sa il traversez si acesti 2x Garcea dirijau traficul si chiar daca se facuse rosu la masini ei tot faceau semn sa treaca masinile pe rosu si am stat asa pana s-a facut iar rosu la masini. Si o femeie ii zice unui Garcea: " Dar masinilea alea nu mai trec ? " si replica : " Cucoana vezi-ti de treaba ta si lasa-ma sa-mi fac treaba. ". Se pare ca nimeni nu vrea sa schimbe aceasta Romanie si vor sa o lase asa cum este.

@Seether Nu, nu mi-am schimbat PC-ul. L-am dus la salon:)).Glumesc, l-am desfacut bucata cu bucata, l-am curatat, i-am facut reflow la placa video si procesor, si am pus alta sursa. Atat

Si ce freza i-ai facut?

In 30 de minute faci 50 de comenzi?

Nu, am 45 de comenzi , imi mai trebuie 5 dar daca ma gandesc mai bine le las pe maine ca sunt obosit.

Buna dimineata ! Azi nu o sa intru doar seara cand vin de la strand ! Bafta !

* distractie placuta!

Neata tuturor, ne vedem dupa-amiaza..

Bună dimineaţa!

Aveţi timp până mâine la ora 13:00 să postaţi raportul de activitate.

Tot mâine la ora 15:30 va avea loc şedinţa săptămânală. Cine nu poate ajunge să facă cerere de învoire sau va fi sancţionat cu Faction Warn.

Spor la comenzi!

Bună dimineaţa!

Aveţi timp până mâine la ora 13:00 să postaţi raportul de activitate.

Tot mâine la ora 15:30 va avea loc şedinţa săptămânală. Cine nu poate ajunge să facă cerere de învoire sau va fi sancţionat cu Faction Warn.

Spor la comenzi!

Buna dimineata, Daniel, warr-ul cu TTC s-a anulat? Nu am mai vazut pe nimeni vorbind de el. Sau daca mai e, la cat si cand este?

Vineri, 26 iulie 2013 ora 15:30, va avea loc şedinţa săptămânală. Cine nu poate veni să facă cerere de învoire sau va fi sancţionat cu Faction Warn.

TE IUBESC! :* Pot ajunge fara probleme pentru ca programul de war este 13:00-15:00. Banuiesc ca ai tinut cont si ca mai am un mafiot care trebuie sa mearga la waruri.. :-??

TE IUBESC! :* Pot ajunge fara probleme pentru ca programul de war este 13:00-15:00. Banuiesc ca ai tinut cont si ca mai am un mafiot care trebuie sa mearga la waruri.. :-??

Nu cred ca esti singurul mafiot de aici..

P.S.: O sa avem o surpriza!

Nu cred ca esti singurul mafiot de aici..

P.S.: O sa avem o surpriza!

Poate... cine mai e mafiot?

Surpriza? Cand? Unde? Cum? :))

Ce surpriza?

Surpriza? Cand? Unde? Cum?

Curiosi mor repede:)). Nu o sa va spun, daia este si surpriza. Oricum, ma gandeam sa imi fac si eu emisiune, "Surprize, Surprize, Surprize" - cu Silviu Mihai. =))

ON: Va merge serverul? Mie nu.. sper sa nu fie de la net.. :-S

I6Lazvk.png:D <----- Creata de Turner! :)

Nu mai aveti tot Lv-ul.

Curiosi mor repede:)). Nu o sa va spun, daia este si surpriza. Oricum, ma gandeam sa imi fac si eu emisiune, "Surprize, Surprize, Surprize" - cu Silviu Mihai. ON: Va merge serverul? Mie nu.. sper sa nu fie de la net..

Daca nici mie nu-mi spui.

BPXV9N5.png

Cabbie of the week este un concurs marca SF Taxi Company. Acesta se va desfăşura în fiecare săptămână şi va exista un singur căştigător.

* Acest concurs are la bază un sistem simplu, cine va rezolva cele mai multe comenzi va câştiga premiul în valoare de 45.000$.

* Topicul va fi deschis sâmbătă şi veţi avea timp până duminică la ora 17:00 să postaţi raportul.

* Participarea la concurs este opţională.

* Pozele vor fi uploadate pe imgur.com, photobucket.com sau Picassa.

* Încercarea de fraudare a raportului, prin orice metodă va fi sancţionată cu avertisment verbal.

Model de postare:

Nick:

Rank:

Număr de comenzi făcute:

Link:

Modifica aia. Este de joi pana vineri, pentru ca s-a implementat "Cabbie of the Weekend".

Nu mai aveti tot Lv-ul.

Daca nici mie nu-mi spui.

Ideea e ca l-am avut pentru cateva zile! :)

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic