Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neatza tuturor!!

Salutare, am venit si eu de la Festivitatea de Deschidere de la Liceu

Asa devreme?O.o

*

Delectati-va si voi putin, inainte / dupa prima zi de scoala ;;)

Edited by Cerry

Salutari. A fost o zi buna pentru mine, am aflat ce profesori am anul asta si stau supeer :X . La voi cum a fost prima zi de scoala/liceu?:>

Salutare, cum sa fie.. mai nasoala ca asta nu cred. Am aflat ca intru la 8:00 si ies pe la 3 - 4 ca asa vrea Ministeru Educatiei... mda si mai stau si in prima banca pe mijloc... si maine am 3 ore de info 1 de sport si 2 de fizica.

Asa a fost prima zi de liceu http://vplay.ro/watch/svv99jui.

Salutare, cum sa fie.. mai nasoala ca asta nu cred. Am aflat ca intru la 8:00 si ies pe la 3 - 4 ca asa vrea Ministeru Educatiei... mda si mai stau si in prima banca pe mijloc... si maine am 3 ore de info 1 de sport si 2 de fizica.

Esti tare ma daca stai in prima banca :)) cum ai miscat un picior pac profesoru se uita la tine, nici sa copiezi nu poti:))

Cam lafel si eu frate, saptamana asta nu fac ore, stau deobicei in ultimele banci, depinde de ora, iar programul.. graznic rau. Intru la 7:00 ies la 11:50 sau 12:40 ca e liceul in renovare.

Cam lafel si eu frate, saptamana asta nu fac ore, stau deobicei in ultimele banci, depinde de ora, iar programul.. graznic rau. Intru la 7:00 ies la 11:50 sau 12:40 ca e liceul in renovare.

E bine de tine, intru la 8 si ies la 2 - 3 - 4 depinde de zi ...

Esti tare ma daca stai in prima banca :)) cum ai miscat un picior pac profesoru se uita la tine, nici sa copiezi nu poti:))

De unde, profesorii se duc in spate si pe noi ne lasa Free to copy and paste !

E bine de tine, intru la 8 si ies la 2 - 3 - 4 depinde de zi ...

De unde, profesorii se duc in spate si pe noi ne lasa Free to copy and paste !

Inseamna ca sunt cam bagabonti profesorii aia ai tai :)) la mine abea puteam sa copiez ca nu ne lasa si dupa examen zieau " Pai de ce nu ati copiat ma nu v-am lasat eu? "

Inseamna ca sunt cam bagabonti profesorii aia ai tai :)) la mine abea puteam sa copiez ca nu ne lasa si dupa examen zieau " Pai de ce nu ati copiat ma nu v-am lasat eu? "

Va facea in ciuda :)). Eh, cu profesorii ne intelegem, dar mai greu o sa fie la mate ca diriga sta si isi face treaba la catedra si e mai bine pentru aia din spate.

N'seara. Ce fac colegii? Cred ca toti vreti ziua de maine pentru scoala / liceu nu? :)))

N'seara. Ce fac colegii? Cred ca toti vreti ziua de maine pentru scoala / liceu nu? :)))

Ard de nerabdare sa invat toate lectiile si sa aflu lucruri noi!!! Si sa revad profesorii mei dragi!!! said no children ever :))

Da, vreau pentru ca vreau sa imi cunosc noii colegi, daca sunt, vreau sa aflu lucruri noi despre viata in care traim, sa socializez, sa INVAT.

Daca ma gandesc mai bine.... mai bine stau acasa si dorm. :)

Da, vreau pentru ca vreau sa imi cunosc noii colegi, daca sunt, vreau sa aflu lucruri noi despre viata in care traim, sa socializez, sa INVAT.

Daca ma gandesc mai bine.... mai bine stau acasa si dorm. :)

Aaaa, pai e bun asa :)))) Sa inteleg ca toti sunt nerabdatori sa inceapa orele normale nu? :)))

Maine iar scoala,am iesit.Am ore acum cu cea mai severa profesoara,insusi directoarea :))

Noapte buna!

E bun asa, noapte buna si succes maine :)). 4 e nota norocului la inceputul anului scolar :))

* Am iesit si eu, noapte buna la toti. :*

Mult succes SF Taxi,sper sa ajungeti toti cat mai departe.

Eu mi-am atins scopul pe acest server si bat spre retragere.

Nu voi uita pe nimeni,toti mi-ati fost alaturi!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic