Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

http://forum.b-zone.ro/topic/195928-propunere-hq-taxi-heal/

Un + va rog sa vada Kelton ca sunteti de acord cu propunerea mea.

O sa sara cu totii la fel ca cu masinile: "Dar de ce iei ma /heal de la mine? Tu nu ai HQ-ul tau? Ia zi!" :))

Tradatorule, vrei departament dupa rank 3

Ma culc. Ne auzim maine in game. Felicitari noilor veniti, sa fiti cuminti, ascultatori si sa aveti grija la post hunteri.

@, Adevarat :)) In fine....

M-au disperat niste prieteni, 'hai departament, hai departament' si ma tenta. Dar m-a convins rexxar cand l-am auzit 'GG, ai stat pentru rank' :))

Eu am plecat la somn. Noapte buna

Buna dimineata! Raportul s-a inceput de aseara la ora 19 si cand se termina sa putem sa il postam?

De obicei se inchide Vineri ora 19:00, dar nu mai este o regula si se poate inchide si mai tarziu, totul depinde de Goldfish. Perfect este ca pana joi sa il ai terminat, nu este deloc dificil . Sper ca te-am ajutat :)

Salutare! Am decis sa fac acest post in acest topic pentru a va anunta ca s-a deschis un sondaj cu privire la cel mai bun admin de pe serverul RPG1.B-Zone.Ro.

Cu aceasta ocazie va rog sa va votati adminul favorit pintr-un vot si post.

Link-ul direct: http://forum.b-zone.ro/topic/196153-cine-este-cel-mai-bun-admin-in-prezent-pe-rpg1b-zonero/

--------------------------------------

Ma voi ajuta de aceasta ocazie si va informez ca la categoria 'Sondaje' s-a aprobat de curand contorizarea posturilor, astfel orice post in acea categorie se contorizeaza.

Va invit sa postati la fiecare sondaj.

Link-ul direct: http://forum.b-zone.ro/forum/411-sondaje/

Buna seara. [F4L]KillerFish sta in locul subliderului sau a intrat in factiune pentru distractie sau sa imbunatateasca factiunea?

Buna seara. [F4L]KillerFish sta in locul subliderului sau a intrat in factiune pentru distractie sau sa imbunatateasca factiunea?

Killer a intrat doar in vizita,liderul si subliderul sunt tot GoldFish si 23Andrei

Goosty felicitări pentru FW. Era si timpul, nu puteai ramane fara.

Va anunt ca perioada asta o sa fiu mai inactiv ca am mult de recuperat pentru școală ca saptamana trecuta am stat acasa.

Andrei mi-e dor de tine :))) .

A venit Messi in Bucuresti si maine e meciu :X

Posturi mai lungi si care sa aibe o legatura cu jocul.

@, vaaaai, primesti rank 5 pentru asta. Glumeam

Neata baieti, poate sunteti mai multi on in dimineata asta, cine stie mai facem un event.

Eu plec la liceu, succes la comenzi pentru raport. Am facut si eu sunt cam putine azi....

Azi port semnatura asta :))

Maine am scoala si ma asculta la civica.

As vrea sa particip la Cabbio of the week am deja 43 de comenzi si fac vro 70 pana vineri. Cat este premiul la COT tot 45k ?

A venit si vremea in care v-am părăsit. M-am simtit extraordinar, va iubesc pe toti. Ati fost ca niste frati si pentru asta va iubesc.

Andrei sper sa nu te superi, promit ca vom tine legatura. Te pup, esti de nota 100.

Va pup pe toti. Papa :*

A venit si vremea in care v-am părăsit. M-am simtit extraordinar, va iubesc pe toti. Ati fost ca niste frati si pentru asta va iubesc. Andrei sper sa nu te superi, promit ca vom tine legatura. Te pup, esti de nota 100. Va pup pe toti. Papa
Bafta mai departe dar in ce factiunea ai vrea sa aplici ? P.S: Sper sa intri in Hitman

Buna seara.

Ce faceti?

Tin sa va anunt ca am mute 60 de minute moca..

Nu vreau sa fac post ca ma fac de ras ca si asa nu sanctioneaza adminu.

Imi pare rau ca nu am putut participa la eventul din aceasta seara!

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic