Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

BA, m-am saturat de toti astia care sar din taxi-uri, nu-i mai suport... :|

De pe 19 pana acum am facut 250+ comenzi, din care 50 le-am pierdut ca au sarit din taxi si au luat-o la fuga.. :| Stii cat injuram? =))

De pe 19 pana acum am facut 250+ comenzi, din care 50 le-am pierdut ca au sarit din taxi si au luat-o la fuga.. :| Stii cat injuram? =))

Te cred, te cred ... eu unul m-am cam saturat, dar, mno. 3 factiuni de taxi mi se pare mult, mai bine era una in LV si avea 40 de membri.

Te cred, te cred ... eu unul m-am cam saturat, dar, mno. 3 factiuni de taxi mi se pare mult, mai bine era una in LV si avea 40 de membri.

Si 3 factiuni PD sunt multe. Nu e de mirare ca stau la 3-3:30 sa prinda robberii si nu se lasa frate. M-a urmarit unu o ora si ceva in continuu. Ajungeam sa sar pe case pentru a scapa de ei. Si de mai aleaga si tot San Andreasu` ca sa iti dea o amenda amarata =))

Hai ca mai intru sa fac comenzi for fun. Bafta! :*

Salutare baieti!

Bine v-am regasit.

Intru si eu peste cateva minute in game.

Alo, alo, ti-am dat eu voie sa revii ? Pai da ce facem aici, nu suntem la piata sa negociem.

Desi tu toata ziua stai la piata sa negociezi KG de ardei, rosii etc.

Da, da cum zici tu care esti inactiv si asta arata faptul ca iesi in piata sa vinzi cartofi si din cand in cand mai intri si pe samp.

Da, da cum zici tu care esti inactiv si asta arata faptul ca iesi in piata sa vinzi cartofi si din cand in cand mai intri si pe samp.

Daca si eu sunt inactiv, tu trebuia sa fii demis pentru inactivitate din prima ta zi de cand esti in SF Taxi.

Si 3 factiuni PD sunt multe. Nu e de mirare ca stau la 3-3:30 sa prinda robberii si nu se lasa frate. M-a urmarit unu o ora si ceva in continuu. Ajungeam sa sar pe case pentru a scapa de ei. Si de mai aleaga si tot San Andreasu` ca sa iti dea o amenda amarata Hai ca mai intru sa fac comenzi for fun. Bafta!

Asa sunt astia din PD tin mult la raport.

Primul meu rob ca sofer in San Fierro (succes) Ma simt mandru :)) Felicitari celor care au participat.

Nu mai pot sa stau sunt prea obosit ! Noapte Buna !

Noapte buna

Primul meu rob ca sofer in San Fierro (succes) Ma simt mandru :)) Felicitari celor care au participat.

;;) Multumesc frumosule. Daca nu-ti ziceam eu sa dai SF, acum nu te puteai lauda. Ai uitat sa mentionezi, robul a fost dat cu Landstalker :))

;;) Multumesc frumosule. Daca nu-ti ziceam eu sa dai SF, acum nu te puteai lauda. Ai uitat sa mentionezi, robul a fost dat cu Landstalker :))

Mersi.

Ai mentionat de Landstalker... parca ar fi o provocare ca pentru viitorul rob sa dau cu Limo :))

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic