Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Stai calm, am level 13 si deja am bani de jumatate de infernus

Cati bani ai?

Care-i faza cu factiunile de suflet? Eu unul nu inteleg, poate pentru ca n-am una... momentan m-am simtit cel mai bine aici, dar in restul am stat in mare parte ori din obligatie ori pentru ca aveam un prieten acolo.

Factiunea de suflet este factiunea unde oricand ai avea ocazia te-ai reintoarce, deoarece acolo ti-a placut cel mai mult, ai avut cei mai buni prieteni si te-ai simtit cel mai bine.

De unde ştiu că-ţi place laptele? Mi-ai dat quote la posturi la discuţii RDT, genius. Şi eu beau mult, am zile când beau 2-3 litri singur :))

@Am stat 4 luni şi 3 săptămâni în NR. E o facţiune frumoasă, dar tot nu a rămas facţiunea mea de suflet.

Aaa clar. Am uitat =))

@A fost prima mea factiune, pe langa faptul ca acolo am invatat sa "joc samp", mi-am facut prieteni si multe altele. Pentru asta mi-a intrat la suflet. Nici RDT nu pot s-o parasesc. De ce crezi ca am intrat aici de pe alt cont? Voiam sa intru aici cu Turner, [bTD]Danny, Darkutz, Alcolus si zarnom, dar nu mi-a dat voie Krysty sa plec, fiind in momentul acela de 3 saptamani in NR.

Cati bani ai?

450.000$Cash, Club, Casa de lux level 10. :-S

La 26 o sa ai bani de un sfert de Infernus. Ai macar cont premium? Daca n-ai bani nici de ala... "vai de kpu tau frt".

Stai linistit, am bani de CP. Desi nu vreau sa imi iau pana nu fac bani de masina sport..

PS: Pentru sultan am nevoie de CP?

La lvl 21 nu e bine un infernus? Mai vorbim noi cand vei avea lvl 21.

La gramatica mea as putea intra in NR?

Eu am aproape 22 si nu am avut niciodata mai mult de 250.000$.

Nu imi pot da cu parerea. Trebuie in plus sa fii si creativ.

PS: Pentru sultan am nevoie de CP?

Nu

Stai linistit, am bani de CP. Desi nu vreau sa imi iau pana nu fac bani de masina sport.. PS: Pentru sultan am nevoie de CP?

Nu ai nev de CP pentru Sultan.

Eu am aproape 22 si nu am avut niciodata mai mult de 250.000$. Nu imi pot da cu parerea. Trebuie in plus sa fii si creativ.

Trebuie sa stii cum sa faci bani.

Crezi ca nu am de la cine sa invat? Am un "afacerist" care imi este prieten.

Cine?

Din pacate nu mai e lider. Krysty e mai permisiv, dar pentru binele factiunii si implicit binele tau, ca membru, e sa fie mai sever liderul.

Tu daca ai fi lider, cum ai fi?

Din pacate nu mai e lider. Krysty e mai permisiv, dar pentru binele factiunii si implicit binele tau, ca membru, e sa fie mai sever liderul.

Hmm... poate il vezi pe Daniel aplicand ce zicea el cu comunismul. :))

Cine?

Tu daca ai fi lider, cum ai fi?

[sQ]Turner

PRAAAAAFFF! =)))

Care-i faza cu factiunile de suflet? Eu unul nu inteleg, poate pentru ca n-am una... momentan m-am simtit cel mai bine aici, dar in restul am stat in mare parte ori din obligatie ori pentru ca aveam un prieten acolo.

frabz-THATS-MY-BOY-bac75f.jpg

@A fost prima mea factiune, pe langa faptul ca acolo am invatat sa "joc samp", mi-am facut prieteni si multe altele. Pentru asta mi-a intrat la suflet. Nici RDT nu pot s-o parasesc. De ce crezi ca am intrat aici de pe alt cont? Voiam sa intru aici cu Turner, [bTD]Danny, Darkutz, Alcolus si zarnom, dar nu mi-a dat voie Krysty sa plec, fiind in momentul acela de 3 saptamani in NR.

Ce vremuri..

Încă nu-mi vine să cred că mai am câteva zile şi fac 4 luni, parcă ieri am luat lider..

Ai dreptate. Dar ca lider, daca esti mai ingaduitor esti vazut alfel. Ia exemplul nostru, Daniel cred ca este unul dintre cei mai de gasca lideri. Si ce a rezolvat?Este apreciat de catre toata factiunea.

frabz-THATS-MY-BOY-bac75f.jpg

Ce vremuri..

Încă nu-mi vine să cred că mai am câteva zile şi fac 4 luni, parcă ieri am luat lider..

Stii foarte bine ca sunt de treaba baietii astia. :) Zarnom rupea comenzile. Mereu cand il sunam noi pe Skype facea comenzi. Am vorbit si cu tine de cateva ori.. parca... :-?

Apropo... uita-te peste topicuri. Cred ca ai uitat ceva..

Edited by B L A Z E

Ce vremuri.. Încă nu-mi vine să cred că mai am câteva zile şi fac 4 luni, parcă ieri am luat lider..

Daniel., de ce nu ne mai ajuti la spam de vreo 2 saptamani?

Stii foarte bine ca sunt de treaba baietii astia. Zarnom rupea comenzile. Mereu cand il sunam noi pe Skype facea comenzi. Am vorbit si cu tine de cateva ori.. parca...

Zarnom nu sa lasat de Sa-Mp?

Zarnom nu sa lasat de Sa-Mp?

facepalm.png

Ba da. Eu vorbeam de perioada cand erau "cei 5 fantastici" in factiune. Eu am venit cu intarziere de cateva luni.

Opa. Trebuie sa intru pe Blaze. Am niste treaba cu factiunea. :)

Edited by B L A Z E

Stii foarte bine ca sunt de treaba baietii astia. :) Zarnom rupea comenzile. Mereu cand il sunam noi pe Skype facea comenzi. Am vorbit si cu tine de cateva ori.. parca... :-?

Apropo... uita-te peste topicuri. Cred ca ai uitat ceva..

Ai intrat în conferință dar nu ai vorbit, cel puțin cât am fost eu.

@N-am uitat nimic.

Zarnom nu s-a lasat de Sa-Mp?

Nu s-a lăsat.

Ca tot am vorbit de gramatica, cand se foloseste "sa" si s-a" ca nu stiu?

=))))) Degeaba ai 16 ani. Toti ani astia petrecuti la scoala din clasa a 5-a incoace, au fost facuti degeaba. Si spuneai ca nu are nimic gramatica ta. NR scrie pe tine :)):*

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic