Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sa mori tu? Ai uitat ca postam un post eu un post altu un post eu un post altu? cum crezi ca am 1200 posturi? :))

"Un boschetar, mic si mirositor, iese din canal si spune:"

"Chiar vrei FW?"

=)))))))))))))))

@, +1 Doar pt signature! :))))))))))))))

Cand ai devenit moderator aveai cel putin 600-700 de posturi. 1200-600=600 (si acum 5, 6 zile aveai 1000)

Sa faci 500 de posturi in 10 ore presupunea sa faci 50 de posturi pe ora minimum, ceea ce-ti era imposibil.

"Sa mori tu?" Hai, nu ma face.

Cand ai devenit moderator aveai cel putin 600-700 de posturi. 1200-600=600 (si acum 5, 6 zile aveai 1000)

Sa faci 500 de posturi in 10 ore presupunea sa faci 50 de posturi pe ora minimum, ceea ce-ti era imposibil.

"Sa mori tu?" Hai, nu ma face.

Aveam 605 cand am primit. Ma rog, nu 500, dar pe acolo.

Tu iei totul de buna. Nu este imposibil cand ai spammeri de incredere :)) Postam cu Krysty (chiar daca suntem certati), Regenesis si 0merta .gifuri penale, posturi fara sens (de mi s-a zis ca ma fac de ras, de mai multe ori), dar si discutii cu cap. :)

Aveam 605 cand am primit. Ma rog, nu 500, dar pe acolo.

Tu iei totul de buna. Nu este imposibil cand ai spammeri de incredere :)) Postam cu Krysty (chiar daca suntem certati), Regenesis si 0merta .gifuri penale, posturi fara sens (de mi s-a zis ca ma fac de ras, de mai multe ori), dar si discutii cu cap. :)

Cine a zis ceva de 500?

E clar.. daca continui cu asa posturi iei warn. Dezvolta-le, sau mai cauta un subiect de discutie.

Intrebare, xtazy se referea la proba de maine?

Acel mesaj postat de mine era pentru proba de azi, dar este valabil si pentru maine daca doriti sa participati.

E clar.. daca continui cu asa posturi iei warn. Dezvolta-le, sau mai cauta un subiect de discutie. Intrebare, xtazy se referea la proba de maine?

Am luat warn, uitate pe pagina 248...cel mai probabil [RTS]Adrian28 ma reclamat.

Of, care e pe clienti sa iti scoata warnul?

Am luat warn, uitate pe pagina 248...cel mai probabil [RTS]Adrian28 ma reclamat.

Of, care e pe clienti sa iti scoata warnul?

Ce-i drept, trebuia sa te astepti la asta... Ai facut posturi scurte doar pt +1...

Noapte buna tuturor azi m-am plimbat toata ziua si sunt prea obosi sa mai stau ! Ne auzim

Noapte buna.

Cum a fost in piata Constitutiei la ce a fost?

[RTS]Adrian28 da-i report si la asta poate iti mai pica ceva.

Noapte buna.

[RTS]Adrian28 da-i report si la asta poate iti mai pica ceva.

Deja devii penibil. Chiar ai impresia ca lui Adrian ii pasa de tine incat sa-ti faca rau...

Treci peste asta, iti recomand sa nu le povestesti nepotilor tai cum ai dat afara un rank 4 din Taxi, ca o sa fii si mai penibil decat esti acum.

Am fost la un concurs de Street Ball !

Neatza colegi acum m-am trezit si eu ma duc mananc fac un dush si ne vedem in joc daca nu plec la fotbal !

Neata baieti.

Inca 5000 sec jail si ma bag si eu la 2-3 comenzi,pana atunci forum power.

Kevinster are dreptate ma, nu inteleg ce tot aveti cu Adrian asta, ati inceput sa faceti din acest topic unul de razboi intre voi.

Chiar e penibil , daca ai ceva de discutat vorbeste cu el, nu fa publica cearta voastra.

Nu as fi vrut sa ma bag insa in fiecare zi va tot aud "Adrian tra la la ..... ! "

Am fost la un concurs de Street Ball ! Neatza colegi acum m-am trezit si eu ma duc mananc fac un dush si ne vedem in joc daca nu plec la fotbal !

A fost televizat primu meci.

Edited by Seether

Buna dimineata colegi, ce faceti?

Am luat warn

Ti-am zis cu un post mai devreme sa DEZVOLTI subiectele ca iei warn. Degeaba vorbesc, vad ca nu asculti, rebelule.

@ Scuze ca nu am putut intra azi, la 14:10 m-am trezit.. sper ca nu te superi.

Ti-am zis cu un post mai devreme sa DEZVOLTI subiectele ca iei warn. Degeaba vorbesc, vad ca nu asculti, rebelule. @rTs XtaZy Scuze ca nu am putut intra azi, la 14:10 m-am trezit.. sper ca nu te superi.

Lasa e primul meu warn, abia ma obisnuiesc.

Ce mai ziceti?

Salut,

ce liniste pe aici ma .....

Nu am nici-un chef de comenzi, de dimineata tot am zis ca ma bag dar degeaba :)) lenea este mare.

Ce mai ziceti?

Salut, ce liniste pe aici ma ..... Nu am nici-un chef de comenzi, de dimineata tot am zis ca ma bag dar degeaba lenea este mare. Ce mai ziceti?

Salut, ce sa mai zicem si eu acuma am dat rob si imi fac bagajele ca plec la Padis 1 saptamana ( scapi de mine ).

Salut, ce sa mai zicem si eu acuma am dat rob si imi fac bagajele ca plec la Padis 1 saptamana ( scapi de mine ).

Nu vreau sa scap de nimeni , de ce vorbesti asa?

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic