Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata! Doar ce m-am trezit. Mi-a fost atat de somn incat am zis sa trag pe dreapta. Ce ati facut la evenimentele lui Daniel? Avatar nou! Va place?
Am facut last car stading cu taxi-ul si pe urma find and kill Daniel. La proba 1 am castigat eu si emerad iar la proba 2 eu xtazy si smoke P.S.:Noapte buna si bafta celor care mai stau

E frumos..dar nu prea. :))

Haha, in sfarsit am scapat de disable. Am facut deja 20 de comenzi, daca sunt harnic maine ma duc in 40.

Cum a fost perioada în care nu ai putut să ne încânţi cu posturile tale?

Noapte buna baieti , m-am bagat la somn ca nu se mai poate.

Felicitari pentru eventurile din "familie" dar pacat ca nu am putut tine war cu Tow Truck :(

Cum a fost perioada în care nu ai putut să ne încânţi cu posturile tale?

+1

Noapte buna! Ne vedem maine. Poate termin si eu raportul ala odata :)) Am doar 5 comenzi si e miercuri. Lasa ca recuperam. ;)

@, y'all call it moment, i call it life.

@, da, ba, si cand te gandesti ca maine e tot miercuri. 8-| Mai ia si tu niste aer de afara pentru creier, scoate capul pe geam, nu de alta, doar ca o sa uiti locatiile si o sa primesti plangeri si o sa scapam de tine, ceea ce ar fi "groaznic".

Corect. Ai ghicit, bravoooooooooooooooo. Pana la urma, cine se baga la olimpiada de azi de la pranz?

Ai pus bravo cu multe „o”-uri ca să pară că ai scris mai mult. Nob.

Pana la urma, cine se baga la olimpiada de azi de la pranz?

M-ai dezamăgit.

Ai pus bravo cu multe „o”-uri ca să pară că ai scris mai mult. Nob.

Ai făcut remarca asta ca să ajungi la 3600.

148142d1353815437-playing-chicken-my-coupons-coming-out-winner-great-job.gif

M-ai dezamăgit.

Am avut de ales intre castigarea olimpiadei sau sa pierd accesul etern la un G750.

Imi cer scuze, n-am avut de ales, ai mei m-au obligat sa ies ca sa mergem la eMAG sa luam G750-ul... (nu ca n-as fi mers si eu), dar cand am zis: "asteptati 15 minute" erau sa urle la mine (lucru care l-au si facut). Promit ca o sa ma revansez (cu ce vrei tu).

Mare ploaie ce incepe si eu ma duc afara =))) Ne auzim mai pe seara ! Bafta !

La mine a inceput deja sa ploua. Bine ca mai se racoreste umpic..

Edit: Rest in peace Blaze. Glumesc :)) . Pacat ca pleci.. dabea te-ai acomodat si tu. Iti urez mult succes in tot ce iti propui sa faci si toate cele bune. Salut!

Edited by SilviuM

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic