Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va salut si eu pe aici, de la un curs plictisitor la facultate. Nu prea ne-am mai vazut de ceva vreme, sarbatori alea alea.

Va salut si eu pe aici, de la un curs plictisitor la facultate. Nu prea ne-am mai vazut de ceva vreme, sarbatori alea alea.

Salutare si din partea mea, cam tarziu ce-i drept, dar ce sa mai spun, macar te-am salutat :)) Salutari si celorlalti, am venit si eu acum de la scoala, ne vedem in-game putin mai tarziu, noroc ;)

Salut! Nu o sa pot intra cateva zile la PC ca m-am certat cu duda de maicamea:))).

Vad eu ce o sa fac sa rezolv aceasta problema. Din nefericire mi-a furat cablul de la net (mai am doar wireless-ul dar merge ca pixul) si eu i-am furat hard-ul de la laptop :))) Amintiri din copilarie- de Sp3cTeRx.

Poate o sa pun o cerere de inactivitate deoarece am si tezeeeee si testeeeee multeeeee.

Gud naigt!

Edited by Sp3cTeR

Salut! Nu o sa pot intra cateva zile la PC ca m-am certat cu duda de maicamea:))).

Vad eu ce o sa fac sa rezolv aceasta problema. Din nefericire mi-a furat cablul de la net (mai am doar wireless-ul dar merge ca pixul) si eu i-am furat hard-ul de la laptop :))) Amintiri din copilarie- de Sp3cTeRx.

Poate o sa pun o cerere de inactivitate deoarece am si tezeeeee si testeeeee multeeeee.

Gud naigt!

Ce pot sa spun, stiam ca esti nab dar acum chiar ti-ai scos in evidenta atuul asta. Tu esti nab sp3ctere dar totusi ai potential :))

A si eram sa uit, na, Dumnezeu ca radeai de altii :))

Moama ce multe rapoarte anulate. Treceti in cartea recordurilor o.O Tommy, nu te lasa maicata la PC sau de ce nu intri si tu? (Stiu ca postezi de pe tel :> )
Edited by DC 23andrei

Mooor =)) Aveti semnatura universala toti acum. Sa curga cu +1

lnYoLsV.jpg

rGmISgt.jpg

Poza de grup!

Andrei cand ii este foame:

DJ8mI8F.jpg

Bogda cand vede infernus:

hDA7CaI.jpg

$@L!!

Dupa o zi de cacao la scoala, vin acasa si vad astea, pfoai oamenilor, sunteti geniali =)) =)) =)) Ne vedem in-game, ciau :*

Mooor =)) Aveti semnatura universala toti acum. Sa curga cu +1

lnYoLsV.jpg

Iesi maaaaa =)). De ce trebuia sa fiu eu tiganca :))

Cu Tomyy vad ca ai gasit de pe facebook, nu? :))

Edited by Bogdaaaa

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic