Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bună ziua. Ţin să vă anunţ că astăzi, 19 decembrie 2013, am împlinit jumătate de an de când sunt în San Fierro Taxi!

Diseară poate ne vom distra împreună făcând câteva activităţi. :)

Si te lauzi ma?

Si eu am implinit o luna in factiune acum cateva zile si nu ma laud. iPost pentru asta!

(Daca mai bei/fumezi/iei pastile ca aseara eu nu vin ca am dat delete la raport din greseala=))) l

Bună ziua. Ţin să vă anunţ că astăzi, 19 decembrie 2013, am împlinit jumătate de an de când sunt în San Fierro Taxi!

Diseară poate ne vom distra împreună făcând câteva activităţi. :)

Si eu implinesc 6 saptamani in San Fierro Taxi ! Nu uita ce ai promis aseara :)

Poza noua de profil, ce parere aveti? :>

By Alex69

Alex a facut-o? E urata atunci.

Ne vedem pe maine baieti, poate facem si ceva event-uri

Edited by DC 23andrei

Îmi pare rău că nu am intrat aseară în joc, dar am fost plecat. Îmi iau în această seară revanșa, sau pe zi.

Poza noua de profil, ce parere aveti? :>

By Alex69

Foarte nașpa. :) Dacă deschid acum PS-ul să-mi fac ce trebuie pentru Crăciun, sparg recorduri...

Edited by Tomm

Îmi pare rău că nu am intrat aseară în joc, dar am fost plecat. Îmi iau în această seară revanșa, sau pe zi.

Foarte nașpa. :) Dacă deschid acum PS-ul să-mi fac ce trebuie pentru Crăciun, sparg recorduri...

Bine ca a ta e misto ma. :)

Poate mai intrii si tu in-game inactivule.

Salut baieti , nu am mai trecut pe la discutii de ceva timp deoarece nu am ce sa va zic si sa evit +1 aiurea .

Ce mai faceti , ziceti ? Planuri de sarbatori ceva?:D

Chuck chiar asa? Sti de cand astept sa se deschida topicul ,,taximetristul saptamanii" ca sa postez si sa castig(crezand ca am cele mai multe comenzi)? Raule mi-ai spulberat toate visele. :))

O sa fiu inactiv perioada asta, sunt plecat. O sa mai intru din cand in cand doar ca sa fac niste ore, nu ca sa joc ca nu am foarte bun si mi se blocheaza.

Bafta!

Bune schimbariile astea , cu fare-ul si cu armele la rob .

Multumim de raportul scutit .

Putem sa-l facem daca vrem ? si sa conteze pentru ++ .. ?:D

Bune schimbariile astea , cu fare-ul si cu armele la rob .

Multumim de raportul scutit mos Tomyy

Putem sa-l facem daca vrem ? si sa conteze pentru ++ .. ? :D

Daca nu stiti despre ce vorbesc,dati cu ochiul la Anunturi Importante

Oricum nu eram prezent la sedinta, la ora aia sunt afara/in oras.

Cred ca o "sedinta" ar putea fi pusa in weekend, mai pe dimineata,

in rest, nu prea are mare importanta.

Dragi membri,

Se pare că până aici am putut ajunge ca lider al vostru. E timpul să-mi caut ceva mai liniştitor, nu mă descurc deloc cu cu timpul pentru administrarea facţiunii. Mai bine zis, şcoala nu-mi mai permite, pentru că am program de după-amiază şi abia am timp de şcoală, dar de joc. După cum bine aţi văzut şi voi, în ultimul timp (exceptând acum, în vacanţă) nu am mai avut timp de facţiune. Sunt multe de făcut, multe de pus la punct câteodată. Până la urmă viaţa reală are prioritate, iar apoi jocul, dacă mai ai timp. Mi-am făcut „damblaua” şi acum ştiu ce înseamnă a fi lider la o facţiune, chiar şi paşnică - unde multă lume crede că e uşor.

Timp de jumătate de an petrecut în facţiune per total; trei luni ca membru şi trei luni ca lider a însemnat ceva pentru mine. Această facţiune o pot numii „casă”. Am fost sublider şi lider al facţiunii şi pot spune că am avut câteva generaţii bune pe mână, unele mai bune, unele mai rele. Daniel., mă bucur că mi-ai dat şansa să arăt ce pot şi cât pot, sper că nu te-am dezamăgit. Am încercat să fac tot ce-a fost mai bun şi sper că următorul lider nu va strica istoria acestei facţiuni minunate, plină de atmosferă călduroasă şi voiebună. Don't forget: 'Safe, Fast and Yellow'

2nd of SF Taxi Owner Tomyy,

06/10/2013 - 23/12/2013 (19/06/2013 - 23/12/2013)

4sU44da.png

Iti urez succes la scoala, din pacate trebuie sa ne adaptam, stiu cum este cu acest program incredibil, si eu ma confrunt cu el si nu stiu cum voi face fata...

Edited by FreeQ

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic