Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Hey acum am intrat in casa, ne auzim in samp.

In ultima vreme mi-a pierit cheful de samp, cand vad atata indiferenta sau ca totul se bazeaza doar pe pile bani si functii...

Unde este distractia de altadata??

Edited by Smith 46

Mai exista? Cum lovim pe cineva, de exemplu, cu pumnul, fie si din greseala esti pedepsit.

Sau daca ai apasat din greseala F si doar l-ai scos pe unu din masina ai wanted. Nu putem sa ne distram.

Mda...chestia cu call 112 la inceput parea sa fie utila, chiar foarte buna....dar dupa opinia mea nu este deloc asa....Asta este, nu ai ce sa faci, cum spuneam: daca nu ai pile functii etc nu te ia nimeni in serios !!

Bogdy , vreau sa iti spun ca eu nu am facut applicatia la San Fierro Taxi doar ca dupa sa ajung intr-un gang/departament , doar ca aveam levelul necesar si nu m-au acceptat , in Taxi am level de trei ori mai mare , stiu locatiile si imi place sa fac parte dintr-o factiune de orice tip mai ales in una care ajuta lumea . Dar daca tu nu vrei ... asa sa fie . Bafta cu noi recruti . Sper ca ai inteles ca nu vreau sa intru in San Fierro Taxi ca dupa aceea sa ma duc intr-un departament/gang .

Edited by MrCreeper

Bogda te rog frumos gandestete peste aplicatia mea,si raspunde la pm. eu te-am contactat acum 2 zile. iar tu te-ai uitat abia azi.te rog frumos gandestete peste motivul de respins. nu este vina mea ca doar azi ai citit mesajul. si s-au intamplat cateva neintelegeri.

Edited by Kikioo

Bogdy , vreau sa iti spun ca eu nu am facut applicatia la San Fierro Taxi doar ca dupa sa ajung intr-un gang/departament , doar ca aveam levelul necesar si nu m-au acceptat , in Taxi am level de trei ori mai mare , stiu locatiile si imi place sa fac parte dintr-o factiune de orice tip mai ales in una care ajuta lumea . Dar daca tu nu vrei ... asa sa fie . Bafta cu noi recruti . Sper ca ai inteles ca nu vreau sa intru in San Fierro Taxi ca dupa aceea sa ma duc intr-un departament/gang .

Nu ai dreptul de a posta aici. Este vina ta, tu trebuie sa ai grija ce scrii in aplicatie.

Bogda te rog frumos uitate peste aplicatia mea,si raspunde la pm. eu te-am contactat acum 2 zile. iar tu te-ai uitat abia azi.te rog frumos gandestete peste motivul de respins. nu este vina mea ca doar azi ai citit mesajul. si s-au intamplat cateva neintelegeri.

Nu ai dreptul de a posta aici. Iti pierzi dreptul automat daca sacai liderul cu mesaje.

Din acest moment cine mai posteaza aici si nu este din factiune, mai ales cu astfel de mesaje primeste report.

Edited by DC 23andrei

Welcome celor noi, aveti grija sa nu faceti dm/db si sa nu vorbiti urat (indiferent de player), pe langa acestea, aveti grija la orele obligatorii findca acolo se ia cel mai usor FW!

Se pare ca s-a incheiat vacanta, cu aceasta ocazie va urez mult succes la scoala (cei ce sunt elevi).

Noapte buna!

Welcome celor noi, aveti grija sa nu faceti dm/db si sa nu vorbiti urat (indiferent de player), pe langa acestea, aveti grija la orele obligatorii findca acolo se ia cel mai usor FW!

Se pare ca s-a incheiat vacanta, cu aceasta ocazie va urez mult succes la scoala (cei ce sunt elevi).

Noapte buna!

Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine si de anul asta, doar cand ma gandesc la testele care le am luna asta mi se face rau...

Noapte buna!

Sa ne ajute Dumnezeu sa trecem cu bine si de anul asta, doar cand ma gandesc la testele care le am luna asta mi se face rau...

Noapte buna!

Daca trec de saptamana asta ma tin de SAMP ! Ce teste avem....

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic