Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutaree lume!

BTW, cine are moduri pe taxiuri?

BTW, nu mai face SPAM!

S@|_ preferatii mei, ce mai faceti, cum mai e pe la voi?

Va pwp. :****

Traiasca S@fu!

Ce zici nabete? :*

Am terminat si eu al 2'lea raport pana acum. 241 de comenzi (week) + 119 (weekend) [ 2 rapoarte ] eu zic ca e de ajuns pana acum.

Eu zic sa mai iesi pe afara ;)

@, fa ce crezi tu ca trebuie. :)

S@|_ preferatii mei, ce mai faceti, cum mai e pe la voi?

Va pwp. :****

Salut frumosule. Te mananca, sa mai dai pe aici, normal. Pacat ca nu mai esti cu noi. Si sa stii, ca oricand vrei, poti deschide un PM si sa inviti pe cine vrei acolo, sa faci un fel de chat fara sa risti sa fii sanctionat din cauza unor "reporteri".

Salutaree lume!

BTW, nu mai face SPAM!

Ti-ai tras semnatura noua si gata ai prins tupeu?:))

Am iesit, noapte buna :*

@, Frate, cand m-am apucat, in 2009, nu pe contul asta, atunci se juca SA:MP, nu acu, te duci la Aeroport , nu stai bine , poc, ti-a furat masina.Orce faci dai de un bot, orcat as incerca sa nu ma enervez pe ei si sa nu zic nimic , nu pot frate, nu pot.. :( Totul merge pe baza de pile, recunosc, si eu folosesc. Ai Admin, esti B00$u serverului, asa ceva nu se face..

Edited by LC Anthonny

@xGoldfish, frumos topicul facut, foarte explicit. O singura greseala am remarcat, la LS MAP, ai la Docks un checkpoint dala, la care nu scrie nimic. :*

Cat de pupincurist ai ajuns....doamne pe cine am crescut :|

@, Frate, cand m-am apucat, in 2009, nu pe contul asta, atunci se juca SA:MP, nu acu, te duci la Aeroport , nu stai bine , poc, ti-a furat masina.Orce faci dai de un bot, orcat as incerca sa nu ma enervez pe ei si sa nu zic nimic , nu pot frate, nu pot.. :( Totul merge pe baza de pile, recunosc, si eu folosesc. Ai Admin, esti B00$u serverului, asa ceva nu se face..

Nu ii spune lu Silviu ca si el tot nab din asta nou e...

Ai mare dreptate in ceea ce spui acolo, inainte se juca SA:MP in adevaratul sens al cuvantului...

@, Acu gata, furi de la mama si tata 250-300de euro(Creedo) , bagi in SA:MP, pentru 10.000.000 sau cat noroc e, si ce realizezi? Daca macar ai face un ban din acest joc dar nu , nu se face. Daca nu se revolta cineva nu se revolta nimeni.

Nu ai voie sa te lasi, deci degeaba incerci.

@xGoldfish, frumos topicul facut, foarte explicit. O singura greseala am remarcat, la LS MAP, ai la Docks un checkpoint dala, la care nu scrie nimic. :*

Eu am facut doar mapele, restul este facut de Daniel.

Mersi de observatie, o sa modific.

@, Acu gata, furi de la mama si tata 250-300de euro(Creedo) , bagi in SA:MP, pentru 10.000.000 sau cat noroc e, si ce realizezi? Daca macar ai face un ban din acest joc dar nu , nu se face. Daca nu se revolta cineva nu se revolta nimeni.

Mai tii minte vremurile in care daca aveai macar casa aia din Palomino Creek sau un Intruder erai cel mai tare de pe server? :)) Alea da vremuri!

@, Da Intruder, tot timpul mi-am dorit unul, tin minte cat am lucrat pentru 50.000 odata, pana mi-a dat acru, m-am enervat si nu am mai jucat 2-3 zile . :))

=)) si eu munceam din greu la ferma, facusem 100k in 2-3 zile si deja ma vedeam cu Intruderul :))

@, Imi aduc aminte ca pe contul asta pe care-l am, bine dar joc din 2012 pe asta, am lucrat 6-7 zile pentru un amarat de Faggio, si nu mi-a venit sa cred dupa ce repede am facut bani.. :))

:))))ehe..ce vremuri

Cand va vad cat de nobi sunteti, ma inchin.

@andrew culca-te.

Noapte buna

Taci ma ca nu stii nimic! Somn usor :*

@, Ai prins licentele fare ore? :)) Era cea mai tare idee, nu inteleg de ce au scos-o..

Da, le-am prins ma :)) eu am prins si cand existau trenuri si aia din pd dadeau wanted la soferii de pe tren care nu erau jucatori, erau playeri din script si isi faceau raportul =))

Neața.

Hmmm... interesant post Silviu, dar trebuia să dai PM, dacă nu mă înșel nu se fac posturi la alte companii de taxi dacă și tu ești intr-o companie, totuși, cred că ai făcut bine că ai pus acolo, să vadă mai mulți. Apropo,

http://forum.b-zone.ro/topic/188482-mai-multe-taxiuri-la-hq/

@@Bogdaaaa, aoleooo nebunule zici ca esti consilier psihologic si asta vrea sa se arunce de pe pod. Vezi ca zilele astea bagam o caterinca pe skype. Lui Alex ii e dor sa il mai ameninti cu FW :))

Buna dimineata colegi. Acum jumate de ora m-am trezit, e un ger afara, doamne. Vreau sa vina vara mai repede :| .

Voi ce faceti? Bine sanatosi?

Da. Ma gandesc cu groaza la saptamana viitoare, incepand de maine, ca nu o sa mai intru. O sa imi fie dor de voi :-".Sper sa ne revedem sanatosi!

Astazi e sedinta la 8:30 sa nu uitati sa veniti :D.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic