Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mama ba ce post hunteri, eu nu postez decat o data pe saptamana maxim si voi faceti 10 pagini :))

Ne vedem in game, sunt cel mai barosan afaceeeriistt!

Cu totii intram in mafie pe rpg2, ne vedem la war eu ma bag verdant, p@!

Mama mi-am pierdut skillul de la taximetrie, trebuie sa-mi revin :))

Baieti, v-as ruga ca pe la ora 20:30 - 21:00 sa fiti online in numar cat mai mare. A fost destul de reusit eventul de aseara si vom mai face unul asemanator.

@, @, @, asteptati-ma si pe mine ca mai am 2 zile de stat pe /sleep sa fac si eu level 7 :))

Cu totii intram in mafie pe rpg2, ne vedem la war eu ma bag verdant, p@!

Mama mi-am pierdut skillul de la taximetrie, trebuie sa-mi revin :))

Va rupem la war, salpa!

@, @, @, asteptati-ma si pe mine ca mai am 2 zile de stat pe /sleep sa fac si eu level 7 :))

Sper ca vii in VTB ca daca nu ne suparam!

Trebuie sa faca ceva sa il schimb..ca am inteles ca au ceea mai mare banda..sau sa isi cumpere bobo un pc performant special pt hosting sa isi traga un net de la RDS banda maxima si sa isi tina decat sv-urile , poate cei de la hostin tin 100 de sv pe un pc..

@, Ha? De unde pana unde mor eu de ciuda?:))

Am niste treaba acum de dimineata. O sa intru mai pe la pranz. Vedeti ce faceti. Papaaa

@, Ha? De unde pana unde mor eu de ciuda?:))

Am niste treaba acum de dimineata. O sa intru mai pe la pranz. Vedeti ce faceti. Papaaa

Crezi ca nu stiu ca esti cu ochii pe mine mereu? Mereu ai find pe mine si ma cauti asa ca te-am prins. Ups

Crezi ca nu stiu ca esti cu ochii pe mine mereu? Mereu ai find pe mine si ma cauti asa ca te-am prins. Ups

OMG ce-ai ma =)) Zilele astea ca am avut activitatile alea am fost si arms dealer. Numai pe tine nu stateam cu find :)) Mai ales ca la orele obligatorii am intrat doar acum o zi sau 2 in rest deloc

Goldfish, te-ai apucat de rap?

http://vinescope.com/rapping-goldfish-206.html

Auziti PM la unu =)))))

"Asea se scrie mai Sm3k3R :) Pt ca stiu sa ma comport SMEKER si in ViatZa r3ala si in G@M3 :) Nu's un tocilar precum esti tu , sa merg la scoala sa tocesc cartea si sa vin acasa ca un disperat la PC , ca vai doamne ma asteapta SA:MP-ul :) Plangaciosule , aproape ii pupi picioarele lu Kelton sa'ti dea unban :) hai Jet Oceanic :D"

Ce om =))))))))))))))

Dau si nume, Gheorghe Iovu, sa se simta prost si el :)

Salutare, se pare ca nu am mai aparut pe aici de cand cu FW-ul aiurea..

Totusi anuntativa prietenii,colegii,familia si pe toti

Edited by Kelton

Ba adevarul este ca eu te pandesc in fiecare zi si pana nu iti iei FW, nu ma las, ai grija sunt post hunter de mult timp, am dat jos multe persoane din functii destul de importante! >:)

=)))))))))))))) naaaabb

Edited by Alex69 Jupanul

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic