Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ce e inmormantarea asta la discutii si la demisii? Cu totii avem suisuri si coborasuri. Diseara va bag la teste sa uitati de suparare :)). Nu mai vreau sa va aud asa, mai ales ca nu aveti motive sa fiti suparati fiindca in zilele astea la orele obligatorii ati scapat de mine :)).

Vedeti ce faceti, ma duc la scoala. O sa ne auzim diseara.

Edited by 23Andrei Jupanul

Ce e inmormantarea asta la discutii si la demisii? Cu totii avem suisuri si coborasuri. Diseara va bag la teste sa uitati de suparare :)). Nu mai vreau sa va aud asa, mai ales ca nu aveti motive sa fiti suparati fiindca in zilele astea la orele obligatorii ati scapat de mine :)).

Vedeti ce faceti, ma duc la scoala. O sa ne auzim diseara.

Sa imi opresti si mie un traseist :))) Asa ca la primul test 3:-O

Acum am ajuns si eu de la scoala, toate bune si frumoase saptamana asta :) Peste, open topic cu raport activity ! :-W :-W

fiindca in zilele astea la orele obligatorii ati scapat de mine

insa au dat de tatal lor =))

Va salut si eu cu aceasta ocazie.

Oficial, sunt in vacanta 1 saptamana. :D

insa au dat de tatal lor =))

Va salut si eu cu aceasta ocazie.

Oficial, sunt in vacanta 1 saptamana. :D

Ati sfeclit-o maa e in vacanta 1 saptamana :))) Va dezintegreaza in orele obligatorii.

Baga varule niste teste ca mai avem putini.

Mno, am aparut si eu pe aici, va place nu va place, o sa gasiti spamm uneori, my bad :(. Oricum, sunt "nou" asa ca sper sa cunosc pe toti de pe aici, doar ca nu in zgomote :))

Salut si bun venit tuturor! Sper ca sederea voastra aici in San Fierro Taxi sa fie una cat mai placuta si sa nu cauzati probleme :)) Nu de alta dar dupa va arde pestele ;)) Ce sa va mai spun, va salut, noapte buna si a da, daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa intrebati un rank 3+. Ceau :*

Edited by CLS Toby Dale

Buna seara tuturor.

Din aceasta seara sunt noul vostru coleg.

Sper ca ne intelegem bine cu totii.

Imi pare rau ca nu am puput participa la activitate, deoarece am probleme cu internetul si din 20 in 20 de minute imi cade.

Ne auzim maine.

Noapte buna tuturor.! :)

Felicitari celor noi intrati. Va rog sa cititi cu atentie din nou regulamentul ca, desii trebuia sa il stiti pe derost, mai ales dupa teste, unii mai faceti greseli.

In rest bine ati venit si sunt sigur ca ne vom intelege bine.

Raportul s-a deschis, totul e ok. Iar cu besturile mai asteptati. Perioada asta gold este mai ocupat dar sa speram ca o va rezolva.

Si cel mai important, in caz ca aveti probleme, am mai spus-o de multe ori, intrebati pe /f orice nelamurire. Este mai bine decat sa impuscati un /f din prima. Si grija la orele obligatorii, acolo se iau cel mai repede FW-uri. Mult succes baieti si bine ati venit!

Bun venit bobocilor,

Orice nelamurire aveti, in ceea ce priveste compania de taxi, cat si alte mici probleme, puteti sa le adresati pe /f, iar un rank mai mare o sa va ajute.

Succes la comenzi, si, ne vedem in joc.

@, Ok,,, Chiar aveam chef de event-uri..

Am auzit ca e destul de tare 0.3z. Voi ce parare aveti?

Eu ma duc la TV. Ne auzim maine. Noapte buna

Welcome celor noi.

Edited by pH Ony

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic