Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

10 hours ago, Gabihard said:

Ce mai face SF Taxi, fosta mea factiune? Va enerveaza playeri ca distrug gardurile si arunca masinile pe deal?

Bafta, noul lider. 

Salut! Daca nu faci parte din factiune, te rog sa nu mai postezi aici. O zi buna !

2 hours ago, North AmEryKaNu said:

Si voi va pastrati traditia de a va lua in deplasare numai 5 =)):))

Ne faceti de ras in cupele europene, sincer. 

=)) steaua e numai una, ne facem de ras cu ea in toata lumea

24 minutes ago, Nystor said:

Ce naiba, nici fotbalul nu mai e ce a fost, peste tot e numai cu pariuri si interese...

din pacate ai dreptate :(( 

Just now, Victory Heisenberg said:

Am postat si eu la Propuneri Server. Dati upvote daca de acord sunteti.

e cv, dar trebuie sa se recruteze cati mai multi helperi... sunt 20 de helperi on de exemplu si doar 2 la datorie in fiecare seara + ca multi helperi 2 accepta doar evenimente si cam atat, sunt cateodata 30 de /n-uri in asteptare ca nu are cn sa raspunda la ele... daca e sa fie readaugata comanda asta o sa fie mult mai multe intrebari si multe la caterinca... oricum, ti-am dat +1, poate daca o sa fie adaugata o sa fie obligati toti helperii on sa fie duty mereu

33 minutes ago, Nystor said:

@KevLaR super, chiar imi place mai ales aia cu gardurile + ca nu-s greu de facut propunerile tale, efectiv un interior cu alt vw pt garaj si pentru gard adaugi obiecte :)) da acum depinde de harnicia la mai marii

Da, așa e. Sunt multe propuneri, nu cred că le vor citi pe toate, multe sunt postate aiurea, pentru scopuri personale, cum ar fi un proprietar de biz pentru bizul sau etc... Rămâne de văzut ce se va implementa

3 hours ago, KevLaR said:

Uitați vă puțin și la propunerea asta, e pentru facțiune și popularea celor 3 orase

Aia cu gardurile nu e cn stie ce, nu e chiar asa de necesara, dar aia cu garajul cred ca este cea mai buna idee de acum, chiar si noi vorbeam pe team speak sa se adauge asa cv

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic