Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Irina Naidin, eleva in clasa a XI-a la un liceu de top din Craiova a fost diagnosticata cu cancer osos si are nevoie urgenta de o operatie chirurgicala in Franta cu costuri uriase de 75.000 de euro pana vineri. Oricine doreste sa doneze o poate face in conturile bancare urmatoare:

RO66BRDE441SV15372824410 – cont în euro

RO70BRDE441SV15372744410 – cont în lei

Orice fel de ajutor este bine venit. Nu uitati, banii trebuie stransi pana vineri deoarece atunci este deadline-ul.

Puteti verifica asta, toata Craiova strange bani pentru Irina, puteti verifica usor pe facebook la orice tine de Craiova sau cu un singur search pe google.

9 hours ago, Panda SimplyTheBest said:

Pentru asta ai primit ban? =)))))))

Dap,si se pare ca banul ramane.Va salut baieti,ma las si eu pana la vara,sau poate de tot.Mersi pentru sansa.Va pupa fratele vostru. Pisamas pe ea de comunitate cu adminii lor pasnici cu r2 in pasnice.

Si eu am luat al doilea ban pe nedrept...dar tot degeba..oricum singura lor solutie sa prinda codatii e din spec..stiu ca tu joci curat..te stiu de cand faceam taguri in lv cu sekkky si eu eram atunci pe zipp.jr..oricum nu e bai..te asteptam la vara ..@troian44

@Panda SimplyTheBestunii chiar stiu ce fac...dar unii...mai bine ma abtin

@AIM FrANZ Pai da, stiu si eu situatia, dar s-a ajuns ca orice jucator care da bine cu arma sa ia Ban pe nedrept, dar cei codati, nu dau ca se stiu eu si stiu si eu multi, joaca bine mersi, sunt zewi pe turf da nu primesc nimic

Cotet : "Înainte de a bana un jucător adminii se consultă între ei împreună cu consultanții pe care i-am recrutat de pe toate serverele și care au experiență în ganguri și/sau folosirea codurilor."  ;))

Edited by troian44

Résultat de recherche d'images pour "69pier mobs"

• Nick: [The]Sand_MaN
  • • Rank: Cacique (4)
  •    Rpg2 !

https://sites.google.com/view/the-next-legend/accueil

22635213_321990861602012_1386163196_n.png.928f4df3a15b7df672b33b464d22f8fe.png

HoUsSeM░.iSiS

ChecK mY SkiLLs:https://imgur.com/a/z2tpX

24098818_337204856747279_1750560544_n.pn

ChecK mY New Video : 

ChecK mY Chaine YTB : https://www.youtube.com/channel/UCCco0tRRhk8fs85ogHvsCcA/featured 

Welcome celor noi! Sper sa facem treaba buna impreuna. Bai, maine vad ca avem un attack interesant, mai e si de la 20. Eu va zic sincer ca nu am sa vin. Am venit la toate war-urile pana acum, chiar si la alea la care pusesem cerere de invoire preventiva, dar maine nu vin. 1 Decembrie, este vineri, este mijlocul acestei mini-vacante. Chiar imi pare rau, dar cu tot respectul pentru colegii mei care vin maine la war, eu nu am de gand sa stau in casa maine seara sa imi fac nervi cu codatii aia din rifa cand pot fii pe centrul vechi la un pahar de vin rose si o narghilea.