Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Insfarsit a inceput avispa sa primeasca wipe, acum chiar daca s-ar putea sa nu fiu alaturi de voi, sper sa ma faceti mandrii, sa speram ca o sa pot sa fiu alaturi de voi.

Acum e sansa noastra de a ne ridica putin pe topul ala, deci aia 28 de membrii care suntem in factiune incercati sa veniti la war deseara pentru a putea castiga macar defenses-urile.

Edited by OG iLuSi0N

Bafta baietii cu warurile sper sa fie ELC portocaliu, sunt luat la tw si sunt curat si dupa imi da ban, la-so naibi de treaba, ma las de tot numai se poate cu B-Zone. Multumesc Dark pentru ca mi-ai acordat sansa de a intra in aceasta factiune minunata, bafta cu factiunea DarkKing, va pwp baietii pe toti Herrera, Toto, Poseidon, Ilusi0n, Mr.Beenkill, R3mix, Complex, Maty, daca am uitat pe cineva imi pare rau! #REMEMBER- B[o]gdaN

@@BogdaN07, Bafta si tie , poate cine stie ne mai vedem in ELC sau in alta mafie

@@BogdaN07, Bai parlitule vezi ca nu mi-ai scris nickname-ul corect =)), in fine, incearca o cerere unban, iar daca nu merge asa iti urez mult succes mai departe, bazeaza-te pe viata ca aia ii cu mult mai importanta decat un ban pe b-zone.

Cat despre baietii care fac parte din aceasta mafie, imi pare foarte rau ca nu am putut sa ajung la war-uri, dar a intervenit o problema cu pc-ul si o sa trebuiasca sa "lucrez" putin la el.

Baga-mi-as ceva in el forum, ca nu mai merge sa ma loghez la FB si asa ca mi-am facut cont nou de forum...tipic B-Zone.De acum inainte cred ca asta va fi noul meu cont de forum, pana cand isi revine si o sa pot sa ma loghez la FB. P.S. Sunt IovA.BELEAUA

Darkking, chiar imi pare bine ca ao pierdut liderul deoarece,dupa parerea mea erai un egoist, deoarece nu ai vrut sa imi dai r2 si r3 la timp....nu o lua personal. Hai ma ca se mai intampla, dar chiar nu ma intereseaza ca ai pierdut lideru, cel putin pe mine nu ma afecteaza cu nimic, sper sa ramanem prieteni in continuare.Bafta in real life oricum! E doar un joc.