Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Eu plec pe afară, vorbim mai încolo. Sper ca diseară să fim mai mulţi online... Ăsta e motivul pentru care pierdem turfs aiurea.

:O, iese brutaru din casa!

Ai poza, ca asta e singura care o aveam eu cu turfs din LS...

Daca ai facut parte din echipa care a cucerit turfs alea, nu am nimic impotriva.

Dar sa nu faci ca Florance, el purta semnaturi cu turfs noastre desi nu avea treaba cu warurile :))

Dap. Am venit cand incepeati sa cuceriti si-n LS.

Eu, florance ? :)) No-no

Acum sper c-ați văzut că nu Florance era motivul pentru care pierdeam la war, ci inactivitatea celorlalți. Unul ca Florance era bun acum că era activ.

Corect. Dar nici el nu ajuta...

Inactivitatea unora sper sa se rezolve rapid.

Că de nu...

Acum sper c-ați văzut că nu Florance era motivul pentru care pierdeam la war, ci inactivitatea celorlalți. Unul ca Florance era bun acum că era activ.

Sa ti-l bagi undeva pe Florance cu tot cu activitatea lui :X

Nu il suportam fiindca era prost de gura, nu ca nu era bun, ca si pe tine te pastram desi esti praf la arme si inactiv, da mai radem de tine, nu de alta :)

Suntem 28 pe members, ce vrei mai mult de atat, daca voi sunteti paraleli cu tactica si la antrenamente frecati menta in loc de tactici ce vreti sa va fac, cand nu e oTo eu si asasin incercam sa va organizam si nimic, vorbim la pereti, cand intra oTo sunteti cu totii mielusei, unu nu misca si asculta mereu.

Edited by Askhanar

Men, n-ai cum să-l obligi pe X,Y să fie ON, dacă are altă treabă omu'. Și dacă-i dai afară ce rezolvi? Rămâi cu 20 în facțiune, se alege prafu.

Încă un motiv pentru care să scadă influența, dacă vrei îți găsesc enșpe mii de motive. Dar cu cine să vorbești, când un om decide pentru toți jucătorii, părerea noastră = 0, îi doare undeva de noi.

Nu il suportam fiindca era prost de gura, nu ca nu era bun, ca si pe tine te pastram desi esti praf la arme si inactiv, da mai radem de tine, nu de alta :)

Corect faza cu FLorance :))

Ce ziceți buăi. Redeschidem acum Grupul spamerilor anonimi ?

Eu zic ca mere un spam acum.

Suntem 28 pe members, ce vrei mai mult de atat, daca voi sunteti paraleli cu tactica si la antrenamente frecati menta in loc de tactici ce vreti sa va fac, cand nu e oTo eu si asasin incercam sa va organizam si nimic, vorbim la pereti, cand intra oTo sunteti cu totii mielusei, unu nu misca si asculta mereu.

Măcar sunt folositor.

Încă ai un plus de dat.

E destul de bine. Nu e nimic diferit față de un player normal.

Decat sa iti dau tie + mai bine ii dau lu MyAir!

Si acum te lauzi ca ai Helper si eu nu sau cum?

:)). Deja imi e frica de Florance..

Parcă vezi ca maine-poimaine scoate florance un best =))

Hai bă că ies afară.

Ne vedem pe seară la wars.

Baftă!

Parcă vezi ca maine-poimaine scoate florance un best =))

Hai bă că ies afară.

Ne vedem pe seară la wars.

Baftă!

:)) pai deja ma aburea pe skype cu o poza modificata ca a luat el best de 48, ce sa ii cer...

Bafta!

:)) pai deja ma aburea pe skype cu o poza modificata ca a luat el best de 48, ce sa ii cer...

Bafta!

Ahhahaahah. Măcar a modificat-o calumea ? =))

Bun, bun. Acum chiar plec.

Salut

Nu exagera, Florance era activ, dar el stătea 2 minute pe turf până făcea -3 şi apoi rămânea in HQ.

@@Anndi, nu mai da vina pe noua metodă de war. Alte ganguri de ce reuşesc să câştige? Pentru că au jucători mai activi decât noi. (Southern Pimps)

, bă mă lași cu activitatea ta? Ce, eu ar trebui să depind de X,Y să intre ca să fim mai mulți pe zonă? E un joc, fiecare intră cum și când poate. Atâta timp cât influența face diferența, ăla nu mai e war, e orice altceva.

Înțeleg că vrea să fim 1000/1000 pe server, de aici și update-ul. Da' nu așa aduni jucători, tati.

, bă mă lași cu activitatea ta? Ce, eu ar trebui să depind de X,Y să intre ca să fim mai mulți pe zonă? E un joc, fiecare intră cum și când poate. Atâta timp cât influența face diferența, ăla nu mai e war, e orice altceva.

Înțeleg că vrea să fim 1000/1000 pe server, de aici și update-ul. Da' nu așa aduni jucători, tati.

Ceea ce nu înţelegi e că nu eşti doar tu în Avispa Rifa, mai suntem şi noi, ăstia X, Y, Z, deci chiar depinzi de noi. E un joc, dar dacă nici la principala activitate pe care o au gangurile nu poţi să fii prezent, atunci de ce mai stai in gang? Sunt alte facţiuni care nu cer un interval de timp în care sa fii online. Propoziţia asta: Atâta timp cât influența face diferența, ăla nu mai e war, e orice altceva. e cea mai proastă din toate. După părerea ta ce înseamnă un war? Să mergi doar tu, singur, pe turf şi să omori 3-4, iar cei din gangul rival să stea 30 minute pe turf si să-l piardă? Dacă da, atunci ai o gândire destul de proastă.

, iar n-ai înțeles, trebuie să stau să-ți explic, gândirea mea nu e proastă deloc, prietene. Doar dacă tu nu ești de acord, asta rămâne părerea ta, da' nu mă face pe mine prost, ok? Eu te-am respectat, nu te-am jignit.

HQ-ul/zonele din apropierea HQ-ului unui gang rival sunt imposibil de pierdut, ei vor fi mereu mai mulți pe zonă. Astfel, pui accent pe cantitate și aici greșești. Acele 6 puncte/2 minute mereu vor face diferența, scorul individual contează prea puțin. În alt oraș, ce să mai vorbim, nici nu se mai pune problema să ai vreo șansă să câștigi vreo rundă.

Nu sunt singurul, toți sunt de acord cu asta, prietene. Da' rămâi cu teoria ta, că e bine.

LE: noroc, da, noroc, ai spus-o. De ce să te bazezi pe noroc și nu pe skill? Mai bine jucăm barbut.

Edited by Anndi