Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Welcome pentru cei noi.

Nu uitati maine zi de WAR!

Letzgo a zis ca nu va mai fi war .. :-? pentru ca e Olimpiada..

Am iesit si eu noapte buna. Sper ca maine vom lua si nou o medalie. Salut !

Welcome pentru cei noi.

Letzgo a zis ca nu va mai fi war .. :-? pentru ca e Olimpiada..

Am iesit si eu noapte buna. Sper ca maine vom lua si nou o medalie. Salut !

Tu citesti anunturile importante? Pentru asta e facut topicul, nu sa zic ca m-am trezit sau ca m-am culcat.

@nWo Criminal

@Bony

Ice Said: Am sa va rog sa nu mai postati "Neata, ce faceti?" "Welcome" pentru ca astea se numesc posturi inutile si sunt sanctionate cu warn-up.

Daca mai vad posturi inutile va sanctionezi cu warn-up si inchid topic-ul. What u don't understand? You want this topic closed? If u don't understand, check this out. > http://translate.google.ro/?hl=ro&tab=wT

Ok, la rugamintea lui Stefanless am postat aici probele ramase, impreuna cu membrii care vor participa la aceste probe. Pentru probele care nu au nici un participant voi posta ora in care vom face testul pentru a vedea cine ne va reprezenta la olimpiada.

Pentru selectia membrilor care vor participa la proba secreta de sambata si duminica se va ocupa Stefanless.

1. Boat race

• Data si ora: joi, 25 iulie 2013, ora ~12:30.
  • Numar de participanti: 1 membru principal / factiune ---> [Mr].Note.
  • Locatie All over the map.
  • Descriere: Ne vom aduna pe o plaja de langa sediul Green Street Bloods, adica aici (mapa: Click). Fiecare concurent va primi cate o barca Dinghy. Scopul vostru este sa ajungeti aici (mapa: Click). Nu exista un traseu, fiecare concurent este liber sa isi aleaga propriul traseu pe care il considera cel mai scurt. Privire de ansamblu.

2. Skyrocket

• Data si ora: joi, 25 iulie 2013, ora ~20:30.
  • Numar de participanti: 1 membru principal / factiune ---> In HQ maine la ora 14:00 pentru a alege participantul.
  • Descriere: Ne vom aduna pe aeroportul din SF, mai exact aici (mapa: Click). Fiecare concurent va primi cate un aparat zburator, al carui nume ramane nedezvaluit pana in momentul probei. In momentul in care am dat startul, scopul voastru este sa ajungeti pe cea mai inalta cladire din LS, adica aici (mapa: Click). Pe langa asta, este strict interzis sa incercati sa aterizati cu acel aparat zburator pe cladire, trebuie sa va ridicati mai mult in aer si sa SARITI CU PARASUTA. Daca nu faceti acest lucru, aparitia voastra nu va fi validata si va trebui sa o luati de la capat. Primele 5 persoana care sar cu parasuta cu succes pe cladire vor primi o noua parasuta cu care vor fi nevoiti sa sara din nou pentru a ajunge la baza cladirii. Undeva prin preajma cladirii se va afla o persoana (nume nedezvaluit) care va astepta sa fie gasita. Primii 3 concurenti care ajung la aceasta persoana castiga.

3. Biathlon: Moto & Bike

• Data si ora: vineri, 26 iulie 2013, ora ~12:30.
  • Numar de participanti: 1 membru principal / factiune ---> In HQ maine la ora 14:00 pentru a afla cine ne va reprezenta.
  • Descriere: Concurentii se vor aduna aici (mapa: Click). Fiecare dintre voi va primi o bicicleta. Scopul vostru este sa ajungeti la primul checkpoint, adica aici (mapa: Click), unde veti gasi 10 motociclete de tip Sanchez, prin urmare DOAR primii 10 concurenti trec mai departe (nu aveti voie sa furati; cine este prins ca incearca sa fure va primi o depunctare a factiunii de 3 puncte). Dupa ce v-ati urcat pe motociclete trebuie sa va duceti la finish, adica aici (mapa: Click). In aceasta poza puteti gasi traseul complet, iar
    aveti un video demonstrativ. Doresc sa precizez ca va este interzis sa iesiti de pe drum sau sa o luati pe scurtaturi ca sa ajungeti mai repede la finish.

4. Shotgun contest

• Data si ora: vineri, 26 iulie 2013, ora ~20:30.
  • Numar de participanti: 3 membri principali / factiune ---> Un1kul, Andy., Kevin.
  • Descriere: 3 membri ai fiecarei factiuni se vor prezenta aici (mapa: Click). Aveti de ales daca doriti sa stati impreuna sau in locuri diferite. Dupa asta, veti fi repartizati pe cate o parte a terenului astfel incat sa fiti la distanta unii de altii. Ultimele 3 persoane care raman in picioare vor face in continuare un "Las Man Standing" pentru a afla ordinea primelor 3 locuri.

Edited by Letzgo

Cei care participa maine la proba de shotgun astept sa-mi dai un PM cu id-urile voastre de skype sa ne organizam. razvan_stefan_07

Edited by uN1kul

Bună dimineaţa.

Acum m-am trezit şi eu...

Ne auzim in game după ce merg să mănânc ceva.

Urmatoarea data cand te trezesti nu ne mai anunta si pe noi pe forum, nu ne pasa. Saluta-ne in joc, chiar vreti sa ne inchida topicul asta din cauza ca nu stiti voi sa cititi? dai cu o pagina in urma si vezi ce a zis Ice.

cine ma poate ajuta si pe mine , deci eu am windows 7 si cand dau connect la server imi scrie jos in dreapta "S-a trecut la schema de culori Windows 7 Basic" si intra in joc , nu incepe sa se incarce si imi da crash si asa de fiecare data , cum rezolv??

@, reinstaleaza gta-ul, sau sa:mp, nu prea are legatura cu windows-ul, asa face la windows 7, trece la tema basic.

da , am incercat dar tot nimic , imi da crash cand intru in joc

da , am incercat dar tot nimic , imi da crash cand intru in joc

Incearca fa faci iar windows-ul de la 0 daca ai 2 HDD sau 2 partitii sterge tot de pe ele. Eu cand am avut windows 7 asa imi facea si mie si singura solutie asta a fost formatare de la 0

Incearca fa faci iar windows-ul de la 0 daca ai 2 HDD sau 2 partitii sterge tot de pe ele. Eu cand am avut windows 7 asa imi facea si mie si singura solutie asta a fost formatare de la 0

Am rezolvat , nu era de la windows era o problema banalaa rauu : trebuia montata imaginea cu \deamon tools =)))