Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mâine, 14.08.2013, ora 12:30 vreau să fiţi online pentru WAR, cine absentează fără cerere de învoire va fi sancţionat cu Faction Warn. NU voi accepta nici o cerere de învoire/inactivitate pentru war-ul de maine, în afară de cele acceptate deja. Cine nu va posta raportul wars dar a fost la war va primi Avertisment Verbal.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Luaţi-vă toţi job-urile corespunzătoare. Aveţi timp până mâine la ora 12:00. Cine nu are job-ul corespunzător primeşte Avertisment Verbal, iar la următoarea abatere Faction Warn.

Aici aveţi lista cu job-ul fiecăruia.

Arms Dealer :

LOUiE. - Lider

[OC]ShlomY - Sublider

AmitHadad

Skyline.

Kevin

Norbert14

Prody.

stefanless

Alexull.

AsSasiNn

M.Ionut

Speedy

Darkilic14

Dzeu.

RoboRobb

Asqwe

BackToLife

Antonio.Vercetty

P.v.L

VASCO888

Karim

Alonso

Fatlum_Kurtishi

DelleTee

Asasini:

LevyY. - Lider

[LL]Myair - Sublider

Gasu21

[GF]Fox

Adi70801

Acu` m-am trezit si eu, fac level 5 la War Thunder si pe la 12:30 intru si eu in game.

Edit: Numai eu incep paginile? =]] Si asta si cealalta eu am inceput-o. =]]

Edited by ALonso

N-o sa ia nimeni faction warn, doar ca trebuie sa aratam bine in prezentare, in felul asta nu va arata numai factiunea mai bine, ci si intregul server.

Pentru cei ce nu se obosesc sa se uite mai sus sau citesc doar ultimul post:

Maine dupa 15:00 va rog sa fiti online cat mai multi cu putinta, se vor organiza filmari pentru remake-ul prezentarii serverului.

Try to be on at 15:00 in-game time.

I willl be there , good night rifa !!!!!! Real name: No ^^

P.S Stefanless nice skins I will maybe donwload it and more small thing how you did that you see my name and heal blue ? like in the edvince wars SS? I want it too :D

and when letzgo come back ?? :| I miss him

Edited by Adii70801

De cand n-am mai postat pe aici...ne-am descurcat destul de bine astazi, am pastrat turfurile pe care le aveam si pe langa ele am mai luat inca unul, sa o tinem tot asa, ii facem o surpriza frumoasa lu Letzgo cand vine din vacanta.

Da o sa vina din cacanta fericit sa vada ce a facut seful in Avispa :))

UJcq7NS.png

$@L

Daca nu eram eu sa-ti arat unde trebuie sa mergi, nici 10 kills nu faceai, m-ai luat la 2 puncte X( .

Edited by S K Y L I N E