Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Da o sa vina din cacanta fericit sa vada ce a facut seful in Avispa :))

UJcq7NS.png

$@L

I-ai pus rama deja :))

Felicitari pentru ce-ati facut la waruri, si multumesc celor care au venit la filmari.

Poate o sa organizam ceva activitati in factiune in seara asta, puteti veni cu idei daca vreti.

Sa traiesti !

Se pare c-am fost incapabil sa organizez activitatea de care spuneam :)). Poate o facem maine, poate dupa ce vine Letzgo, ca probabil nu voi pleca imediat. Noapte buna. :)

Dupa ce vine Letzgo poate vedem o aplicatie de-a aici.

:D

Edited by LouieBZ

Buna dimineata,azi si maine festival ,asadar ne auzim maine dimineata .

Se pare c-am fost incapabil sa organizez activitatea de care spuneam :)). Poate o facem maine, poate dupa ce vine Letzgo, ca probabil nu voi pleca imediat. Noapte buna. :)

Ooo ! inseamna ca ti-a placut la noi :>

@, , imi place aici si mi-ar fi placut sa stau cu voi mai mult timp, dar nu cred ca o sa aplic, ca pana la urma tot o sa fie nevoie de mine in alta factiune, intr-o zi, ca lider interimar sau supraveghetor, iar atunci va trebui sa ies si cred ca imi va parea rau.

@, , imi place aici si mi-ar fi placut sa stau cu voi mai mult timp, dar nu cred ca o sa aplic, ca pana la urma tot o sa fie nevoie de mine in alta factiune, intr-o zi, ca lider interimar sau supraveghetor, iar atunci va trebui sa ies si cred ca imi va parea rau.

Pacat, dar na ,asta e o parte rea a meseriei de admin..poate te mai gandesti :D

Ramai ca lider cu Letz dupa ce iti termini treaba cu factiunea respectiva revii. xd

aEwnMen_460sa.gif

Edit: Pozele pt. skyline - http://imgur.com/so57uJZ,meMuNlr,G1xp7Wr,FakWtpD,zWkkSjq,kVA1wgV,rTHTUV6#1

In seara asta la 20:00 sa fiti cati mai multi on. Vom rapi conducatorul unui important departament de politie. Sa nu vad suferinte. Exercitiul va fi for fun, nu vor acorda wanted, totusi vreau sa aratati de ce suntem in stare.

Daca veti omori un politist nu veti primi wanted.(pentru cei care nu au inteles din prima)

In seara asta la 20:00 sa fiti cati mai multi on. Vom rapi conducatorul unui important departament de politie. Sa nu vad suferinte. Exercitiul va fi for fun, nu vor acorda wanted, totusi vreau sa aratati de ce suntem in stare.

Daca veti omori un politist nu veti primi wanted.(pentru cei care nu au inteles din prima)

Nicee :>

Welcome back!

• Nick: Stefanless
  • Level: 21
  • Rank: 2
  • Vechime: (cat timp ai stat in factiune) O luna si 2 saptamani
  • De ce doresti sa pleci din Avispa Rifa?: Asa vrea subliderul sa faca el mafia.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru pt minim 2 saptamani:da
  • Alte precizari?: Succes Letz, pacat de sublider.

Cine te-a suparat pisi? N-am timp sa intru pe joc sa te consolez da fa bine si retrage aia pana nu ajung la maica-ta.

Mi-a explicat ceva.

Cipri, Scofield cum mai esti acum ca nu-ti mai stiu numele, am auzit ca ti-ai luat lumea-n cap dupa ce te-au ajutat toti sa te ridici. Ai inceput sa uiti de unde ai plecat si cine te-a ajutat? Il ameninti pe Letzgo cand el te-a ajutat sa te ridici si a avut incredere in tine sa te puna sublider? Iti e frica ca pierzi functia de sublider? O pierzi din cauza ta pentru ca nu stii sa comporti si ameninti pe toata lumea. Nu va mai ajunge mafia? Va ceratati pe ea? Daca vrei sa fi lider mai intai de dovada de caracter ca sublider, tu nu dai.. cand il ameninti pe Letzgo care te-a facut in mare parte ce esti acum. Eu sunt in mafia asta de cand s-a infiintat si nici macar odata nu am dat in cap liderului ca sa ii iau eu locul, nici macar cand te-a pus pe tine sublider nu am zis nimic, mai bine iti vezi de treaba care o ai de facut ca sublider si lasi amenintarile deoparte, ar fi mai frumos pentru toti.

@, retrage aia, nu e doar dupa cum vrea Scofield in mafia asta.

Edited by F4L oTo

Mi-a explicat ceva.

Cipri, Scofield cum mai esti acum ca nu-ti mai stiu numele, am auzit ca ti-ai luat lumea-n cap dupa ce te-au ajutat toti sa te ridici. Ai inceput sa uiti de unde ai plecat si cine te-a ajutat? Il ameninti pe Letzgo cand el te-a ajutat sa te ridici si a avut incredere in tine sa te puna sublider? Iti e frica ca pierzi functia de sublider? O pierzi din cauza ta pentru ca nu stii sa comporti si ameninti pe toata lumea. Nu va mai ajunge mafia? Va ceratati pe ea? Daca vrei sa fi lider mai intai de dovada de caracter ca sublider, tu nu dai.. cand il ameninti pe Letzgo care te-a facut in mare parte ce esti acum. Eu sunt in mafia asta de cand s-a infiintat si nici macar odata nu am dat in cap liderului ca sa ii iau eu locul, nici macar cand te-a pus pe tine sublider nu am zis nimic, mai bine iti vezi de treaba care o ai de facut ca sublider si lasi amenintarile deoparte, ar fi mai frumos pentru toti.

oTo, ai uitat ce ai facut cu madytz? ce fel de caracter ai avut atunci ?

oTo, ai uitat ce ai facut cu madytz? ce fel de caracter ai avut atunci ?

Incepi sa ai tupeu prea mare, nu crezi? Crezi ca daca te sustine Razvan14 in ce faci o sa imi fie frica? Nici macar nu stii ce s-a intamplat cu Madytz, afla ce mi-a facut el mai intai si apoi vorbeste. Ti s-a urcat functia de sublider prea mult la cap, ti-ai uitat prietenii si cine te-a ajutat, ai ajuns in ultimul hal.. mi-e mila de tine, sincer. Si stiu cine te-a facut sa fii asa. Tine-o tot asa, o sa ajungi mare!

Incepi sa ai tupeu prea mare, nu crezi? Crezi ca daca te sustine Razvan14 in ce faci o sa imi fie frica? Nici macar nu stii ce s-a intamplat cu Madytz, afla ce mi-a facut el mai intai si apoi vorbeste. Ti s-a urcat functia de sublider prea mult la cap, ti-ai uitat prietenii si cine te-a ajutat, ai ajuns in ultimul hal.. mi-e mila de tine, sincer. Si stiu cine te-a facut sa fii asa. Tine-o tot asa, o sa ajungi mare!

Tu macar stii ce am facut ? De ce vorbesti in plus ?

Nu oTo nu auzi ca il lua la rost pe Letzgo cat a fost plecat ca a luat 4 turfuri. Si din cate imi amintesc fox, skyline si inca altii au luat besturi au muncit pentru factiune, nu el care intra la war se pune AFK si dupa mai si intreaba de ce nu suntem organizati.

Eu in locul tau ma retrageam daca vad ca nu fac fata si nu pot sa activ si il lasam pe alt membru de rank 4+ nu sa ti de sublider ca sa faci cerere Helper sau Lider.

oTo - Chiar daca am retraso el are poze cu mine cand injur. Prostia mea a fost ca nu am facut si eu poze dar asta e se pedepseste neatentia.

Tu macar stii ce am facut ? De ce vorbesti in plus ?

Da stiu, am aflat. Nu vorbesc deloc in plus pentru ca am fost implicat indirect in acele discutii si plus de asta din cate am spus si mai sus sunt in mafia asta de cand s-a infiintat si imi pasa ce se intampla cu ea, daca tie nu iti pasa, nu iti bate joc de lider si de membri care vor sa ajute.

A da sa nu mai zic defaptul ca s-a vazut atacat si acuma gata isi pune amici sa ii dea in cap lui Fox ca sa nu cada numai el.

Cu fox ce sa mai aiba.. si nici el nu ar trebuii sa cada, adica eu nu stiu prea bine.. dar o sa par eu ca mi-am pus prietenii sa ii dea in cap, in fine.. Letzgo stie ce are de facut. Tu retrage aia ca se rezolva toata cu calm.