Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Termina cu cearta biscuite, topicul asta se numeste "discutii intre membrii", nu "certuri intre membrii". Din ce am vazut doar tu esti agitat si nervos, deci calmeaza-te ca dupaia iar se face scandal si va apucati sa demisionati toti. Daca aveti probleme mai mari discutati-le in privat, nu aici in mod public. Nu avem nevoie de nici o cearta, mai ales acum. De ce va place sa le dati satisfactie celor din afara?

Subscribe.

Hai noroc .. Mersi pentru "welcome-uri'' . Ne vedem la war ;P

Cu plăcere!

Câte teritorii luăm diseară?

@, cu ce m-am schimbat eu? Nu au mai fost certuri pana la aplicatia ta in BanH. Eu stiu ca tu si Askhanar aveti niste socotelei neincheiate, dar nu bagati cearta in gang! Si treaba cu lucratul pe la spate nu e buna, ai grija ce vorbesti ca pe tine pica totul pana la urma (asa ca sa fie si rima).

@,De ce sa pice...am zis in mare toti...nu toti.. unii care acuma ca au intrat admini in factiune, se dau smecheri pe langa ei ca sa arate.... Laso balta. Nu mai da quote si tu ca esti prea nab.

Bafta la waruri!

Boss, las-o așa, man. Nu are rost. Mai bine ne concentrăm pentru warurile de astăzi.

Luam un turf si pierdem altul (SF). Si l-am pierdut ca majoritatea dupa ce ati vazut ca am castigat primele 2 waruri v-ati gandit sa mai mergeti la un LOL, la o posveste, la un meci, la un duel deagle in HQ. Ca doar asa e frumos, faceti -3 si nu stati sa dati arme la cei care merg la war in continuare, voi faceti duele si mai le si scadeti HP la cei care merg. Am facut ss pentru toti, postez maine la amenzi. Oricum va doare in cuc de amenzi, daca va dau FW plangeti si urlati pe /f ca va dati demisia.

Vedem maine ce facem, ne calma si rezolvam totul.

Askanar MACAR daca imi lasai si mie bestu asta :)) ... si mai zice lumea ca furi...uite dovada

http://i.imgur.com/56oJZRA.png

Ai facut si tu + odata in viata si te lauzi :))

A fost o zi de war mai proasta, ne revenim noi, trebuie doar sa fim concentrati si sa nu ne mai certam din orice motiv banal, trebuie sa fie oTo sa calmeze spiritele, chiar daca nu vine la war simpla lui prezenta va face sa nu mai existe conflicte.

Si ca sa fii si mai suparat ca nu ai luat best :)):

http://imgur.com/M31mj9a

Edited by Askhanar

Luam un turf si pierdem altul (SF). Si l-am pierdut ca majoritatea dupa ce ati vazut ca am castigat primele 2 waruri v-ati gandit sa mai mergeti la un LOL, la o posveste, la un meci, la un duel deagle in HQ. Ca doar asa e frumos, faceti -3 si nu stati sa dati arme la cei care merg la war in continuare, voi faceti duele si mai le si scadeti HP la cei care merg. Am facut ss pentru toti, postez maine la amenzi. Oricum va doare in cuc de amenzi, daca va dau FW plangeti si urlati pe /f ca va dati demisia.

Vedem maine ce facem, ne calma si rezolvam totul.

Aici nu funcționează pe bază de sancțiuni. Deja este creat un sistem de funcționare și dacă este schimbat consecințele sunt inevitabile.

Eu n-am poza, dar faci mâine poză dacă vrei. :))

Crezi ca mai suntem in stare de recuperat ceea ce am pierdut.. eu nu prea cred.C

EDIT: Ca tot venit vorba:

@,

@@Letzgo,

@@S K Y L I N E,

@,

@,

@,

@@MyAir,

@

UgZ6XpU.jpg

Edited by Askhanar

Salut. Am plecat la scoala, azi am o zi de tot c...

In finne, sper sa iasa bine, ne vedem pe seara la war-uri

Poate azi facem ceva la war-uri si sper sa fim si noi 35+, macar 30 si fim.....

Salut