Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Oto ar trebui sa acorde sanctiuni mai dure, nu amenzi...

Corect.

E enervant ca unii stau de nuștiu cat timp fară sa intre și nu primesc nimic, e frumos, ă ?

Apăi stai mă, ca și eu in loc sa merg la war ma pot relaxa la TV, nu să-mi fac nervi la wars

Baieti cam atat a fost si cu mine in Avispa. Imi pare rau ca a durat asa putin sederea mea aici dar m-a chemat inapoi fosta factiune. :))

Mi-a facut placere sa stau cu voi chiar daca eram printre cei mai slabi si nu eram eu cine stie ce la war. A fost o experienta frumoasa pe care nu o voi uita. Ma bucur ca mi-am facut prieteni aici, cand am intrat nu cunosteam aproape pe nimeni dar asta nu a contat. :)) oTo daca citesti postul, iti multumesc pentru sansa de a lupta alaturi de voi.

Succes la war si sa fiti dracului 30+ on. :))

Ce-ai men...deja m-am plictisit nici nu stiu daca mai intru luni.

Stefane, fa-mi si mie GIFul asta sa se poata vedea la avatar. Fa-i tu dimensiunile necesare te rog.

Ce-ai men...deja m-am plictisit nici nu stiu daca mai intru luni.

Stefane, fa-mi si mie GIFul asta sa se poata vedea la avatar. Fa-i tu dimensiunile necesare te rog.

Baieti cam atat a fost si cu mine in Avispa. Imi pare rau ca a durat asa putin sederea mea aici dar m-a chemat inapoi fosta factiune. :))

Mi-a facut placere sa stau cu voi chiar daca eram printre cei mai slabi si nu eram eu cine stie ce la war. A fost o experienta frumoasa pe care nu o voi uita. Ma bucur ca mi-am facut prieteni aici, cand am intrat nu cunosteam aproape pe nimeni dar asta nu a contat. :)) oTo daca citesti postul, iti multumesc pentru sansa de a lupta alaturi de voi.

Felicitari pentru lider ! SI in caz ca nu ai prins SS cand a anuntat Kelton noul lider , iti voi pune eu aici maine (dau edit) link-ul unde incarc poza!

Sa ti de lider si sa ai grija de el , mult succes !

Felicitari psoaNe. Am o rugaminte, daca iti schimbi avatar, fa cumva sa ramana si asta, fa o combinatie dintre asta si viitorul, daca iti faci tot cu skin de taximetrist. :)

Felicitari pentru lider ! SI in caz ca nu ai prins SS cand a anuntat Kelton noul lider , iti voi pune eu aici maine (dau edit) link-ul unde incarc poza!

Sa ti de lider si sa ai grija de el , mult succes !

Nu am nevoie, stai linistit. Nu sunt genul sa puna la semnatura poza cu mesajul ala. :))

Felicitari psoaNe. Am o rugaminte, daca iti schimbi avatar, fa cumva sa ramana si asta, fa o combinatie dintre asta si viitorul, daca iti faci tot cu skin de taximetrist. :)

Nu ma pricep sa editez asa ceva. :))

Edited by psoN

Nu stiu sa fac dimensiunile alex da poate gasesti pe google tutoriale.

Numai pot de nervi din cauza la LOL ma chinui de 3 zile sa ajung in Diamond V si tot dau de trolleri de imi strica sanatatea psihica...

Sincer, acum e mai interesant si Mario decat LoL/SA:Mp.

Ce mai faci ma Stefane?

Ce sa fac uite i-am carat acuma pe saraci astea ca sa ajung la promotii ca altfel nu se poate.

M-as apuca si eu, dar nu am pc..

Sunt sictirit de viata, o sa ma sinucid, astept lumanari din partea voastra, sau si o coroana.