Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut fratilor.

Cum o mai duceti?

Imi cer scuze pentru tacerea mea din ultima perioada.

Insa, viata reala conteaza mult mai mult.

M-am luat cu prietenii, petrecerile, iar acum sincer, un an foarte greu la scoala.

Ce asteapta haterii de doua luni sa spun, o spun, din pacate. Da, am lasat liderul. Ce dracu, mai trebuie sa iasa si ei din HQ, nu? :))

Am propus noii candidati de lideri.

Orice va lua de pe lista, va fi capabil.

Impreuna am reusit ca de la 0 turfuri, din 20 de membrii, sa ajungem la 41 de membrii, 24 de turfuri, Spawnkilluri dupa spawnkilluri, ce sa mai, am fost, suntem si vom fi cei mai buni.

Nu mai vrea demisii, aveti grija de voi, aveti grija cum controlati jocul, nu va lasati controlati de el

Va pupa Lord, sper sa nu ma uitati

:* :* :* :* :*

Edited by South SondOfTheTime

Salut fratilor.

Cum o mai duceti?

Imi cer scuze pentru tacerea mea din ultima perioada.

Insa, viata reala conteaza mult mai mult.

M-am luat cu prietenii, petrecerile, iar acum sincer, un an foarte greu la scoala.

Ce asteapta haterii de doua luni sa spun, o spun, din pacate. Da, am lasat liderul. Ce dracu, mai trebuie sa iasa si ei din HQ, nu? :))

Am propus noii candidati de lideri.

Orice va lua de pe lista, va fi capabil.

Impreuna am reusit ca de la 0 turfuri, din 20 de membrii, sa ajungem la 41 de membrii, 24 de turfuri, Spawnkilluri dupa spawnkilluri, ce sa mai, am fost, suntem si vom fi cei mai buni.

Nu mai vrea demisii, aveti grija de voi, aveti grija cum controlati jocul, nu va lasati controlati de el

Va pupa Lord, sper sa nu ma uitati

:* :* :* :* :*

#Respect :*

Bã, Sond a renunțat...

Am pierdut 2x waruri, însã la hq lor, parcã vãd la discuții la ei ,, Gg baieții, tot asa si luãm SF-u" Totul se rezumã la faptul cã am fost puțini, insã din 27 membrii, farã cei 2 lideri, am fost 22 la war.Eu unul am fost mulțumit, totul este o chestiune de timp, doar rabdare. Cei din varful factiunii spera sa nu ne lasați la greu.

Asta e mergem mai departe va trebui sa recrutam sa fim dinou 30+ pe turf si atunci vom domina iar nu avem cum sa dominam cu 29 in factiune ei erau 30 pe turf noi 29 in factiune ne vom ridica dinou si va fi dinou spawnkill alaturi de florance ca el da magie are incheietura tare ca ........ :)) JORIK LEADER BAFTA ! :* :* :*

Salutare baieti, ce mai faceti ? :D Eu nu de mult m-am trezit... sunt bolnav si am stat toata ziua in pat..

Sper sa fim toti ON astazi pt. a ne prezenta la war-uri.

Jorik, felicitari pentru Functia de Lider, chiar meritai. Sper sa faci o treaba buna.

Local4fun succes mai departe.

Salutare. Bine v-am gasit. Incepand de azi sunt noul vostru coleg. SPer sa ne intelegem. Daca ascultati de ce va voi spune eu cat si SNR vom ajunge sa cucerim SF-ul. Le multumesc fostilor membrii ce au facut acest lucru, acum este treaba noastra sa-l coloram. Poate ca ma stiti sau nu, sunt fost lider, 29 turfs , dominare oras vreo 3-4 luni. Totul va merge ca pe roate daca respectati ce vi se spune. Nu va cerem decat activitate si ascultare, 2 ore pe zi. Si eu m-am reapucat doar pentru snr ca sa-l ajut.

Cat timp suntem respectati, va respectam.

See ya, o zi buna de waruri, avand in vedere membrii putini on. Maine sper ca vom fi peste 25 on.