Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am fugit in oras. Daca nu ajung la waruri va urez de pe acum succes.

Hai cu 4/4 >:D<<'>

Edited by Wizzle

Imi pare rau ca nu v-am putut onora cu prezenta mea la war, dar a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plec tocmai la Bucuresti la spital, in mama ei de problema..

Nu cred ca este nevoie sa dezvolt acest subiect. Nu am putut face invoire pentru ca era topicul inchis, dar cum am putut intra pe net, fix in acel moment i-am dat pm lui SKy.

Imi pare rau, dar chiar a fost o situatie urgenta, dar ideea este ca am terminat, dar acum 10 minute am ajuns acasa, pentru ca a fost un drum destul de lung si s-a mers urat rau de tot.. :(.

Pana mea.. :(

Stati linistiti, ne revenim dupa vacanta. Noapte buna !

Am avut cele mai urate 0/4, sincer, numai rambo, nu se asculta deloc...suntem 25 pe members on si pe turf 15 ? Nu e posibil, suntem avipsa, suntem top 1 si nu suntem in stare sa luam ceva ?:| Urat..Maine seara stergem si facem 4/4 sa avem si noi un Paste Fericit.

@, maine la ora 22 ( adica maine se tin waruri ) se ia vacanta. Pana pe 20, adica luni cand incepem scoala avem iar waruri

@, maine la ora 22 ( adica maine se tin waruri ) se ia vacanta. Pana pe 20, adica luni cand incepem scoala avem iar waruri

aaa, pai asa da ma. Spusese cineva pe /f ca de maine nu mai avem si suna cam dubios :))

Da nu inteleg, ce e asa diferit? Ca pastele e duminica, apoi saptamana urmatoare avem vacanta, puteam sa facem waruri, mai ales ca eram in vacanta.

Ma rog.. noapte buna, maine ma revansez eu, ma bag la F&F 7, ne auzim.

Felicitari bajeti. Acum maine sa ne pastram valoare. Noapte buna!

Sa moara familia mea, aveti 3 turf-uri si acum aveti valoare? Inteleg ca este un record pentru voi, de ceva vreme ( 4-5 luni ), n-ati mai avut si voi un turf. Sa fim seriosi, nu va ganditi de ce ne-ati batut? 22 de insi vs 33, pe HQ-ul si turf-ul de langa HQ-ul vostru, si aveti valoare. 69 NU a mai avut valoare, de cand a luat Dolaru' lider si tot de atunci, gang-ul asta s-a dus de rapa. In scurt timp, or sa vina niste schimbari la noi, sa vedeti atunci ce inseamna, valoare. # Semnat RoberT.[ZEW], v-am scuipat, ne vedem. ;)

Salut.Acum m-am trezit si eu.Hai ca intru la PC sa vad poate merge netul.

Stie cineva dc nu merge daca beculetul de la modem cu internet e aprins si merge ca prind wi-fi dar cand intru in game nu merge dar becul tot aprins este.

Re all ! Am intrat si eu mai devreme in game si acum ma uit umpic pe forum sa vad ce mai e..

"Smecherii" de 69 sunt "buni" rau ma, se dau mari pe ad-uri, le dam spawnkill umpic si dupaia o tulesc pana la cnn sa se mai laude.. Doamne ce copii..

Salut! Ma, pana la urma diseara avem wars sau nu? ca cica se anuleaza

Nu mai avem.

Neata baieti, ce faceti? Intru si eu in joc, mi-am terminat treaba.