Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Gata, var, am pus.

@@PIttbulL07, Am sa te rog sa fii calm si sa nu faci cum faceai in RDT sau TTB. Sa scrii normal ca orice om, cu o singura culoare si sa nu suferi pe aici de altii. Vreau sa ne vedem de treaba noastra si sa dovedim ce putem pe turf. Razboiul cu orice gang il avem pe turf nu pe forum. Nu o lua personal, nu am nimic cu tinem incepand de ieri am lasat trecutul deoparte, cum ai spus si tu, fara resentimente. Welcome, sper sa te ridici la nivelul asteptarilor.

In alta ordine de idei, diseara vreau activitate maxima pentru a castiga cele 4 waruri. In cazul in care nu veti asculta, am cateva metode si nu o sa va placa. Unii dintre membrii stiu. Pentru un membru o sa sufere toti membrii gangului asa ca incercati sa faceti ce trebuie. Vom incepe cu sanctiuni mici precum amenzi si vom ajunge la FactionWarnuri sau chiar demiteri in masa. Vrem sa facem acest gang cel mai puternic din toate timpurile si totodata sa doboram un record si de ce nu, sa stabilim unul ce nu poate fi ajuns.

# LuNg.

O sa ma ridic, stai calm, cat despre suferinte, da e adevarat am suferit si recunosc dar noh asta e, omul mai greseste. De abea astept waru sa rupem tot, sincer va zic imi doream de mult sa intru in acest gang pentru ca e foarte renumit si am auzit lucruri bune despre el si ma bucur foarte mult ca sunt aici, promit ca o sa raman mult timp aici orice ar fi.

Bafta bajetii, ne vedem la waruri. :D

PS: nu ma puteam abtine e prea tare video asta =))

Edited by PIttbulL07

V-am dat la +1 de m-am plictisit.

Hai gata cu fotosinteza, pune-ti mana si invatati si voi pana la war si apoi dam magie.

Cat despre bataie, il rezolv eu pana in clasa a 12-a si pun video la discutii, daca mai joc pana atunci. :)).

@@PIttbulL07, rupem tati, abea astept la waruri.

Ceaoo, va pwpa ryakk.

Lung ai 1 metru jumate, nu ajungi sa dai in mine. Trebuie sa ma las eu, sau sa stau pe un scaun.

Pwp :*.

Felicitări tuturor. V-ati descurcat bine. Pe viitor o sa încep cu sancțiunile, a fost prima zi cu noua conducere in totalitate dar va asigur ca va putem sancționa. Mai usor cu glumele si comentariile la adresa mea ca nu va permit. Glume in limita bunului simt si comentarii 0. Halexandru si bizon, gura mai mica sau o sa am grija sa iesiti din facțiune. Nu ne tragem de șireturi.

Ne vedem maine. Cei absenti vor fi sancționați, dar si cei care nu au secunde. Daca stati uniti pe turf , ma refer la LS, faceti secunde. Cu cat suntem mai multi cu atat ne este mai bine pentru ca ei vor intra in noi.

Noapte buna

Uitati ce bibilici au ELC, INLOC SA DEA ATTACK PE HQ, AU DAT PE ALTE 2 =)))) Vai pe zi ce trece, rad mai rau de ei

pai decat sa-si ia "Spawnkill" mai bine au dat pe turfuri mai indepartate :))

Felicitari pentru 4/4 bastanilor.

Nu ma asteptam ca o sa fie asa de usor, dar a fost prea frumos.

Maine cel tarziu va ajunge si evidenta war.

Ne-auzim, pwp.!

Noapte buna!

Felicitari Lung pentru o super coordonare, fara tine nu luam primu war. :D

Felicitari ccelui/celor care a/au prins attack. Ne vedem mâine.

Seba, bizon, nimar, yonela+ altii care nu-i vin in minte sa va așteptați la sanctiuni pentru secunde dar si absenta war.

Felicitari ccelui/celor care a/au prins attack. Ne vedem mâine.

Seba, bizon, nimar, yonela+ altii care nu-i vin in minte sa va așteptați la sanctiuni pentru secunde dar si absenta war.

Mhm. Absenta nu am, pe turf stau. Scor de - nu am. Secundele nu le fac deoarece eu cand merg la war, omor si sunt omorat, drumul ia 2*3 minute.

Nu e vina mea ca te bagi in ei. Data viitoare încearcă sa joci in echipa la gramada.

# In cazul in care aveti probleme,va duceti la masa,la baie s.a.m.d aveti obligatia de a trimite un SMS liderului/subliderului/ryakk si sa cereți voie. In cazul in care primiti aprobare, faceti ss. Dovezile le faceti pentru a ataca sanctiunea primita (amenda/av/fw) (in cazul in care exista)

Am reusit sa termin evidenta, maine cand vin de la scoala, mai dau odata cu ochii pe ea si apoi o postez.

Fiecare secunda in minus va fi penalizata, indiferent de cine sau ce functie are acel membru.

Uitati-va peste regulile de la evidenta waruri, apoi uitati-va la score si secunde pe turf.

In cazul in care gresesc si membrul respectiv are dovada, imi asum dreptul sa editez.

Inca o data: CITITI FOARTE, FOARTE BINE ACELE REGULI. Daca nu aveti inactivitate sau invoire la mine, snr sau lung, veti fi sanctionati.

Cam atat am avut de spus. Voi mai preciza unele chestii si maine.

Noapte buna va urez.

• Felicitari pentru waruri 4/4 win, frumos sper sa fie asa si maine si tot asa pana o sa luam si LS-ul si poate si LV-ul, ar fi frumos zic.LuNg felicitari pentru organizare si aici trebuie sa recunosc ca te descurci foarte bn la manuit membrii si asta e super ok, sper sa o tii tot asa la fel si membri.

• Ba eu unul sunt foarte multumit de factiunea asta, organizare este, arme se vand, colegi de treaba si as vrea sa o tinem tot asa.

Apoi eu ma duc sa ma uit la un film cv si dp ma bag la somn cred..

O seara placuta si numai bn,

Noapte buna :D

Edited by PIttbulL07

Doar una e avispa pe serverul acesta. :))

Ai dreptate in tot ce ai zis aici, plus unu pentru tine.

Neata avispa, pregatiti de scoala? (Unii).

• Felicitari pentru waruri 4/4 win, frumos sper sa fie asa si maine si tot asa pana o sa luam si LS-ul si poate si LV-ul, ar fi frumos zic.LuNg felicitari pentru organizare si aici trebuie sa recunosc ca te descurci foarte bn la manuit membrii si asta e super ok, sper sa o tii tot asa la fel si membri.
  • Ba eu unul sunt foarte multumit de factiunea asta, organizare este, arme se vand, colegi de treaba si as vrea sa o tinem tot asa.
  • Apoi eu ma duc sa ma uit la un film cv si dp ma bag la somn cred..
  • O seara placuta si numai bn,
  • Noapte buna :D
Ai mare dreptate, +1.

Neata, azi sunt de serviciu toata ziua, e posibil sa nu vin la primul war, Lung o sa aiba grija de voi.