Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@RoberT ZEW, super titan man, felicitari.

Ai +1 pentru minunatia asta de best.

Felicitari pentru activitatea de azi si pentru waruri.

Atentie mare si prindeti attack, vreau sa spargem recordu maine.

Bafta!

lvYruku.png | ISsM85v.png

TITAN MAN |

Ce pot eu sa-ti reprosez.. :)) posibil ca o sa ma gandesc putin cum de ai avut asa scor :D Felicitari!

M-am bagat si eu in pat, nu inaite sa ma tratez cu niste ceaiuri si pastile :|

Ne auzim maine, sper sa luam ceva attack. Noapte buna!

Felicitari spartanii mei., Ne vedem maine la waruri, daca vor fi. Astept cat mai multe +1

PS: Scuzati-l pe Teo. Sunetele de pe fundal sunt de la microfonul lui foarte scump.

Edited by AnDeD si LuNg

@, Frumos Lunguietule, felictari ai +1.

FM de microfon retardat, il schimb eu cat de curand.. promit :|:*:*:*:*.

Mai dam si noi un edit? :))) FAIL broo :))) http://postimg.org/image/3ltr830az/

Felicitari pentru attack, dar nu trebuie sa ne culcam pe ureche ca gata ii snopim. Este un war ca oricare altul; maine doboram recordul mafiotilor :X

Noapte buna all!

Edited by rTn DerecK VIP

@, Bineinteles, azi am fost 28 din 29 pe turf cu o factiune care avea 5 membrii on. Asa vreau sa va vad si maine:>. Coordonarea va fi deci trebuie sa ascultati. Vom rupe fw-urile daca nu castigam. Salms.

@, Bineinteles, azi am fost 28 din 29 pe turf cu o factiune care avea 5 membrii on. Asa vreau sa va vad si maine:>. Coordonarea va fi deci trebuie sa ascultati. Vom rupe fw-urile daca nu castigam. Salms.

facem 3 orașe?

Ma scuzi, am uitat sa las link-ul asta: http://postimg.org/image/3ltr830az/. :)))

Nu va mai laudati ca o sa castigam, pentru ca nu se va intampla asta. Noi spulberam, nu castigam, nume regii regilor, imparatii imparatilor si avem waruri usoare.

Nu sunt waruri grele, dar verdant sunt si ei 20+ on asa ca ne trebuie cati mai multi oameni activi.

Asa ca maine daca nu mergem la scoala si stiu ca plecati la "iarba verde", dar nu cred ca mancati "gratar" de la 8 la 10 cat sa nu puteti ajunge.., asa ca, daca vrei sa castigam, trebuie sa fim uniti si cati mai multi online.

Ne-auzim maine, noapte buna!

Nu va mai laudati ca o sa castigam, pentru ca nu se va intampla asta. Noi spulberam, nu castigam, nume regii regilor, imparatii imparatilor si avem waruri usoare.

Nu sunt waruri grele, dar verdant sunt si ei 20+ on asa ca ne trebuie cati mai multi oameni activi.

Asa ca maine daca nu mergem la scoala si stiu ca plecati la "iarba verde", dar nu cred ca mancati "gratar" de la 8 la 10 cat sa nu puteti ajunge.., asa ca, daca vrei sa castigam, trebuie sa fim uniti si cati mai multi online.

Ne-auzim maine, noapte buna!

Verdant are niste fosti B0Ti, dar noi avem ZEW, si VIP

Neata sefilor. Ce bine e ca nu mergem la scoala. Ahah ce frumos e afara. Ma duc sa alerg, vorbim mai tarziu. Pwp!

+1 Seba =))

Buna dimineața tuturor. Mai stau putin pe acasa si apoi plec pe la Sinaia.

Am primit mesaj de la unu ca cica sunt varul lui Kelton si ca stau in baia mare =))))) diseara rupem topurile

. Sper sa fim cel putin 30 on si cat mai putine invoiri. Daca câștigăm, vom face un event de 50k in facțiune. Sa aveti o zi frumoasa.

+1 penteu seful Pablo. Le dam la GSB pana le sar capacele, desi o sa fie usor pentru ca sunt putini la war.

Ceva mai greu o sa fie cu verdant, dar ii spargem daca suntem multi online.

Vorbim ingame, ceao. Pwp!

#ryakk