Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, bafta omule.

@, nu esti tradator fratior. Ai facut ceea ce ai crezut tu de cuvinta. Te ubeskk :***. +1

Felictari pentur waruri, nu putem castiga mereu 4/4. Totusi noi venim din SF si este destul de greu.

Hai noapte buna!

Barosanilor, am terminat si evidenta pentru ziua de astazi:

http://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/page-66#entry4114648

Dar am postat si la sanctiuni. Platiti-va amenzile cat mai repede, si aveti mare grija cei care aveti AVERTISMENT VERBAL. (acesta este scos dupa 14 zile).

http://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/page-16#entry4114697

Noapte buna!

#ryakk

Barosanilor, am terminat si evidenta pentru ziua de astazi:

http://forum.b-zone.ro/topic/135387-avispa-rifa-evidenta-waruri-evidence-wars/page-66#entry4114648

Dar am postat si la sanctiuni. Platiti-va amenzile cat mai repede, si aveti mare grija cei care aveti AVERTISMENT VERBAL. (acesta este scos dupa 14 zile).

http://forum.b-zone.ro/topic/123831-avispa-rifa-sanctiuni-sanctions/page-16#entry4114697

Noapte buna!

#ryakk

Nu mai platesc nici o amenda, oricum degeaba mai stau aici. Sa am un log bogat daca tot ies

#seba :))

#Am spus de ce nu am putut veni la waruri, tristuț, am luat alt FW

Aia e. Faci ce vrei. Eu doar imi fac datoria.

Eu am maine teza si uite ca am intrat, dar multi dati dovada de nesimtire la un moment dat.

Noapte buna!

Daca aveam si noi HQ-ul mai aproape de LS era bine...

Dacă eram 69, nu mai pupam LS-ul :))

Dacă eram 69, nu mai pupam LS-ul :))

Mi-ar place sa fi fost 69. Era smecher.

Plus, m-am cam plictisit, mereu war cu gsb. Vreau in SF.

NB AGAIN.

Aia e. Faci ce vrei. Eu doar imi fac datoria.

Eu am maine teza si uite ca am intrat, dar multi dati dovada de nesimtire la un moment dat.

Noapte buna!

Inteleg, dar nu e nesimtire sa vrei sa faci ceva cu viata ta. Notele si mediile din anul acesta sunt foarte importante pentru mine. Am un examen, vreau a ajung unde imi doresc

Ce nesimtire e aceasta

Eu m-am referit la altceva.

Dumnezeule, si pentru mine scoala este mult mai importanta, dar cum eu pot intra 2 ore seara la pc pentru waruri, asa poti intra si tu.

Ti-am zis de multe ori, topicul de demisii este deschis,. Nu poti sa intrii, nu mai tine loc aiurea. Nu vrei sa iesi si nu intrii la waruri, no problem, or sa te scoata fw-urile.

Atat am avut de spus. De aici tu tragi concluzia.

N-am nimic cu tine personal, eu imi fac datoria sa sanctionez absentii. Salut!

@@sNrobert ZEW, uita-te la sanctiuni nabete si mai acordele odata. Ca s-au mai dat niste FW-uri.

Platiti-va amenzile, cei care aveti. Uitati-va prin topicul ala de sanctiuni, apoi va treziti cu ceva mai drastic..

PWp!

Eu m-am referit la altceva.

Dumnezeule, si pentru mine scoala este mult mai importanta, dar cum eu pot intra 2 ore seara la pc pentru waruri, asa poti intra si tu.

Ti-am zis de multe ori, topicul de demisii este deschis,. Nu poti sa intrii, nu mai tine loc aiurea. Nu vrei sa iesi si nu intrii la waruri, no problem, or sa te scoata fw-urile.

Atat am avut de spus. De aici tu tragi concluzia.

N-am nimic cu tine personal, eu imi fac datoria sa sanctionez absentii. Salut!

Pentru ca, dupa ce am ajuns acasa a trebuit sa plec la tara deoarece tata isi face casa acolo, si a spus sa merg cu el. Cat a mai vorbit, alte chestii s-a facut ora 19:40 aproximativ, dupa a trebuit sa merg la matusa mea sa merg sa ii dau ceva, s-a facut 20:00, aproximative orele. Dupa am repetat la romana. Nu cred ca tie daca ti se intampla asta mergi la war

@, si acum iti pun eu intrebarea: Ce cauti in acest gang? Daca nu poti intra, iti place asa sa tii loc ocupat degeaba?

@, si acum iti pun eu intrebarea: Ce cauti in acest gang? Daca nu poti intra, iti place asa sa tii loc ocupat degeaba?

Si acum iti raspund: Daca nu se dadeau sanctiuni cu minimul de secunde nu mai aveam acel FW. Am fost la fiecare war, doar la alea 4 nu am putut ajunge si topicul acela era inchis :) In astfel de situatii cand ii zic lui sNr si el imi zice sa iti zic tie, dupa tu imi zici sa ii zic lui si cand iti zic ca i-am zis nu mi-am mai raspuns ce ar trebui sa fac, asa pe interes..

@, sa faci minimul de secunde pe turf si sa nu te mai bagi dupa score.. 500 de secunde nu e mult, daca era in jurul a 800 de secunde in LS, trei sferturi de gang aveau FW si amenzi peste amenzi..

Odata ce nu ai dovada clara ca ai fost invoit, nu am cum sa te trec invoit. Daca tu vii la sfarsitul warurilor si imi dai pm ca "ai fost plecat" si eu ca un om bun te invoiesc, ce o sa zica ceilalti membrii? Apoi iti dai seama ca asa o sa faca fiecare, ca meh, am fost eu bun si te-am invoit.. (am dat un exemplu).

Acesta este regulamentul. Daca era dupa mine, va puneam prezenti pe toti, dar am un regulament pe care trebuie sa il respect.

Cum ti-am mai zis: eu nu am nimic cu nimeni din acest gang, eu imi fac doar "meseria".