Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Count LuNg ZEW,

@,

Nu ajung la waruri, a intervenit o problema si trebuie sa plec. Sunt inchise invoirile, chiar nu am ce face.

Succes !

Felictari pentru warurile de astazi.

Suntem REGEII turfurilor pe RPG1, 41 la numar, salmz.

Felicitari snr/Lung, cei doi nabi care au coordonat perfect, apoi sky, ca s-a implicat atat si el, desi este rank 5 :**.

Astazi ati scapat de evidenta, pentru ca am luat 4/4 si este vineri.

Sa aveti un weekend perfect. PWP!

Nume cont: VeveX
Nivel cont: 27
Adminul care te-a sancționat: Draco
Motivul sancţionării: Refuz teste.
Explicaţia ta: Deci faza e asa desi stiu ca o sa radeti cu gura pana la urechi dupa ce o sa cititi: Am dat /q in aceiasiarrow-10x10.png secunda cand el a dat /freeze ca sa intru la war pe contul AllenMinyo in pimps =)) Am intrat pe cont am vazut ca mi-a dat ban, am dat report si l-am rugat sa imi faca control atunci pentru ca nu trecura 10 sec de la relog nici coade nici nimic nu apucai sa stergi, nu am cod si acest post este pentru a-mi pastra mandria deoarece nu suport coadele stiti bine, am luat ban dintr-o greseala care pana la urma sa fim seriosi cuiva trebuia sa i se intample =)) Cum sa dai /q fix cand da adminu /freeze ? Mie nu mi-a aparut nici un /freeze. Kelton nu e nici vina mea nici vina lui am dat /q fix in acelasi timp cand a dat el comanda =)) Deci e posibil asemenea tampenie? Dintre toti playerii de pe b-zone fix eu sa patesc asa ceva...
Dovezi suplimentare: http://imgur.com/Pr7puUP
Poză din momentul sancţiunii: Nu am deoarece fix in secunda aia intram pe contul meu.
IP-ul tău*: 89.40.160.168

Edit: Te rog verifica logul sa vezi ca m-am conectat in maxim 20 de secunde pe celalalt cont nu aveam cum sa am cod. Am dat comenzile in aceiasi secunda deci asta a fost o intamplare penala...

Rau faci, rau gasesti tatii.. :)Se intoarce roata, ce vroiai sa-i faci lu' Lung asta rezulta acum.

------------------------------------------------------------------------

Felicitari baieti pentru astazi 4/4. Ne auzim maine.

Edited by S k Y V i P

Fetelor de astazi suntem colegi, am venit sa imi ajut fetele (Snr, Lung si Robert) sa dam teroare. Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu si eu la war`uri din cauza unui individ care nu a reusit sa intre si el la timp pentru teste. Felicitari pentru ce ati reusit azi :* Eu ma pun sa ma imbat asa ca ne auzim maine :*

@@Count LuNg ZEW, Stiam ca impartasim aceleasi sentimente :o3

Edited by AIM Cristi95 VALOARE

Fetelor de astazi suntem colegi, am vezi imi ajut fetele (Snr, Lung si Robert) sa dam teroare. Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu si eu la war`uri din cauza unui individ care nu a reusit sa intre si el la timp pentru teste. Felicitari pentru ce ati reusit azi :* Eu ma pun sa ma imbat asa ca ne auzim maine :*

@@Count LuNg ZEW, Stiam ca impartasim aceleasi sentimente :o3

Uelcome,sper sa nu faci - ca mine :))

qMenthoL[ZEW] 64 8 1350

TraTeCyy[AUR] 35 8 1110

Katzuno[AUR] 29 7 1140

SpriTes[AUR] 26 5 960

cristi95[ZEW] 23 4 1470

Cei mai sefi din SP :))) Si nu imi permite religia sa fac -. Daca tot am venit, dupa spusele unora, printre arfisti, sa avem arfe no? :))

Avem arfe cand trebuie B-) Ca de, ne permitem zic, am doborat un record de 37 de turf si in momentul de fata avem 41. Saptamana viitoare poate luam LS, daca o sa fim vreo 39-40 on pe HQ GSB. Deci da, noi ne permitem sa avem arfe.

@@RoberT ZEW, Suntem cei mai buni de pe server si cu asta am spus tot. Vor aparea acum discutii ca nu avem adversari in LS. nu este adevarat GSB SUNT CATE 25+ ON, nu ca Southern Pimps cand au luat ei 36 de zone, cu 5 on ;)

Ce credeam ca ai postat in partea cealalta, il cautam si nu-l gaseam, credeam ca a disparut drq =)))

Edited by RoberT ZEW

@@RoberT ZEW, Suntem cei mai buni de pe server si cu asta am spus tot. Vor aparea acum discutii ca nu avem adversari in LS. nu este adevarat GSB SUNT CATE 25+ ON, nu ca Southern Pimps cand au luat ei 36 de zone, cu 5 on ;)

Hai sa nu o dam în alta chestii da? Ca nu e frumos, nu face robert din astea și faci tu?

Neata.

Am reusit si eu in sfarsit sa ma trezesc.

N-auzim ingame.

Ba Lung, lasa ma rahaturile astea. Hai sa dovedim ca suntem un gang disciplinat, nu cu membrii pusi pe cearta si pe laudat.

Am doborat un record, acum trebuie sa il si mentinem.

@, Sefule am si eu o rugaminte retrage-i postu lu ESQUIRE e jorik :))

Done!

Am retras pentru tine, ca de nu, nu retrageam.

Lung, vrei sa iti scot eu arfele pe nas? Fmt3y te bat pana iti ies toate. =))