Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Count LuNg ZEW, Are de învățat vinerea ups.pro =)) ?

#Sal, acu am ajuns și eu acasă și s-ar putea să mă duc cu Andrei.13 la

Nu cred ca ajungem la war-uri.Vedem

Da, Sky, am. Am pregatire la engleza sambata si am de facut teme si invatat.

Saptamana asta care vine avem nevoie de activitate, pentru a lua definitiv si LS-ul, iar dupa vor urma demisii, nervi din partea lor si posibil ca nu va mai fi asa greu.

Neata allz.

Ba stie cineva de ce, cand bag CD-ul de la ruter ca sa il instalez, nu imi apare setup-ul?????

Si daca intru in CD imi arata autorun si daca il deschid, imi apare doar manualul, si cateva chestii nefolositoare, dar nici vorba de instalul pentru ruter.

Daca nu il instalez, nu mi-l recunoaste si nu il pot configura... Deci putin ajutor?????????

Cica n-am cablurile necesare si asa l-am cumparat.

Vreau parerea membrilor, ca a ta am mai vazut-o si aseara.

Edited by Ryakk ZEW

@, Am rezolvat, pe o parte, dar pe alta parte nu mai am wireless in casa. Tin netul pe direct, fara wireless, pentru ca noul router nu mi se configureaza singur, si ma enerveaza. Cred ca maine sau luni s-ar putea sa sun la astia de la DIGI si sa imi zica ca este problema.

@, Am rezolvat, pe o parte, dar pe alta parte nu mai am wireless in casa. Tin netul pe direct, fara wireless, pentru ca noul router nu mi se configureaza singur, si ma enerveaza. Cred ca maine sau luni s-ar putea sa sun la astia de la DIGI si sa imi zica ca este problema.

Cat stai sa faci un amarat de net manca-ti-as..