Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Azi dau teza la biologie, daca nu iau 5 a zis mama ca imi arunca pc-u' la gunoi. Urati-mi scces, nu o sa rezist fara samp mai mult de 3 zile !! Nu pot sa stau fara sa;mp. O sa jelesc grav.

PS: Am pierdut un pariu, si m-a pus sa scriu asta.

Servus lume!!!

Care e treaba pe aici???

Ba mergeti ma la scoala ce cautati pe forum la ora asta ???? :))=))

Hai ca plec si eu la liceu, ne vedem la 17:00-18:00 mai sigur la 17:00, nu ca v-ar pasa dar noh.

Hai succes all. Diseara sa vad 41 la war :X

@, am netu facut de sambata, dar nu am wireless in casa, si nu stiu de ce. Si cred ca trebuie sa sun la astia de la DIGI.. pnm oricum intru la war.

@@RoberT ZEW, doamne sa iei 5.

8 la istorie, am scris identic ca Lung si el a luat 7 ahhahahaha.

8 la geografie ca ultimu sclav, fmm de profesoara. :||||||

RUPEM AZI!

# Va astept intr-un numar considerabil la waruri pentru a castiga cel putin 2/4. Gsb-u si-a facut trupa de activati ;) asa ca o sa ne cam fie cam imposibil sa castigam pentru ca o sa ne luam secunda. Eu totusi sper sa castigam.

Rank 4+ , astept implicare din partea voastra.

Am foarte multi draci, un talibanez aurolac, a rupt codul pe movie,nu dau nume ca se supara pcyco. El da secunda cu orice arma si nu rateaza nici macar 1 glont si zice ca are skill.

Felicitari pentru attack. Cred ca sa o ne mutam in LV cu zonele, iar in LS incercam sa aparam. Cu cat avem mai multe zone in LV, cu atat mai bine pentru ca toate celelalte 8 ganguri ne vor ataca:)).

Faceti multe inactivitati, inteleg ca aveti teze sau teste sau orice altceva, dar ganditi-va ca si eu am, si sNr, dar si restul membrilor, dar totusi dau si pe la waruri ;).

Edited by Count LuNg ZEW

@@Count LuNg ZEW, practic tu dai de inteles ca totul sa se invarta intre scoala, mai ales ca acum e sfarsit de an scolar si waruri. Iti asumi pe dracu, doar te distrezi.

Si cum te distrezi tu daca nu vii la waruri?

Nu inteleg ce va certati aici, maine intalniti-va si dati-o parte-n parte.

@@RoberT ZEW, meeting-ul ZEWilor, se stie.

@ Daca e intram la war sa nu se supere Lung ca va fi zi de war cand venim .. si na.. luam laptop-ul si aia e ..

Edited by AnDeD

4YDDG5z.jpg

Manca-l-ar tata de baiat frumous.

Again spawnkill, asa da. VTB PWP!

Trebuia tot attack LV, nu batem gsb, si-au facut si ei trupa buna si plus noi venim de la mama naibi din SF.

Daca suntem 30+ on si constant 25+ pe turf castigam cu orice gang posibil, dar fara activi nu rezolvam nimic.

ps: Gasiti-va membru pentru evidenta. Lung e taran nab si imi zice la scoala ca o facem amandoi si ca ma ajuta si acu imi zice sa o fac singur.

Am nervii intinsi la maxim pentru chestia asta, dar nu-l injur ca's om serios, nu-mi pun mintea cu un joc.

Si pe mine ma doare capu ingrozitor, si am venit la waruri, m-am straduit cat am putut si o sa o mai fac in continuare.

Deci, bafta noului membru, care se va ocupa de evidenta. ( oricum, nu o sa fie mai bun ca mine, plspls).

ahahahahaha, mersi snr, dau o bere, cand facem meeting-ul, fac cinste. :*

XAssIQi.png?1

4YDDG5z.jpg

Manca-l-ar tata de baiat frumous.

Again spawnkill, asa da. VTB PWP!

Trebuia tot attack LV, nu batem gsb, si-au facut si ei trupa buna si plus noi venim de la mama naibi din SF.

Daca suntem 30+ on si constant 25+ pe turf castigam cu orice gang posibil, dar fara activi nu rezolvam nimic.

ps: Gasiti-va membru pentru evidenta. Lung e taran nab si imi zice la scoala ca o facem amandoi si ca ma ajuta si acu imi zice sa o fac singur.

Am nervii intinsi la maxim pentru chestia asta, dar nu-l injur ca's om serios, nu-mi pun mintea cu un joc.

Si pe mine ma doare capu ingrozitor, si am venit la waruri, m-am straduit cat am putut si o sa o mai fac in continuare.

Deci, bafta noului membru, care se va ocupa de evidenta. ( oricum, nu o sa fie mai bun ca mine, plspls).

ahahahahaha, mersi snr, dau o bere, cand facem meeting-ul, fac cinste. :*

XAssIQi.png?1

Ma urmaresti a? Pe unde postez, fanu meu nr1.

@@RoberT ZEW, Vazusem in dreapta din intamplare ca ai postat pentru un avatar si am fost curios ce avatar voiai sa iti faci. :D:D:D:D.

Neata all.

Hai noroc, de astazi sunt noul vostru coleg si sper sa ne intelegem bine si sa luam cat mai multe turfuri, oricum in LS cu GSb nu prea avem sanse, la cati activati au..

NE auzim maine, sper sa prindeti macar 1 attack in LV, o seara faina!~

@@Count LuNg ZEW, ce gsb? ca a dat 1 attack 69

abea astept maine in SF.

Multi on, ca trebuie sa aparam SF-ul, ahahahhahaha salkf, nb. Pun imediat evidenta!

edit: mdea si 1 cu gsb, nu vazusem bine.

Edited by Ryakk ZEW