Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ahahaha, gg pentru 3/4/. Cum spuneam turfurile pleaca, dar si revin la gangul al mai bun.

O sa fac maine evidenta, acum imi este sila mare :)).

Ma dau si eu mare, salkf!

PIZwb28.jpg?1

GG pt war-uri.

La cel cu pimps v-ati batut joc cum a-ti vrut voi. Eram 30 on dintre care 15 eram pe turf si 15 erati pe redtube..

Voi vreti sa avem turf-uri in alte orase dar trebuie sa stam cu mana pe mouse nu cu mana pe altceva..

A-ti vazut ca am avut dreptate ca o sa castigam daca ne comportam cu totii ca niste animale :)) ?

@@RoberT ZEW, nu iei nimic. Nu se vede caracteru tau in poza, se vede doar chatu care este egal cu 0.

Incercam 4/4, sa speram ca reusim.

Hai noapte buna!

Fac maine si evidenta!

@@RoberT ZEW, nu iei nimic. Nu se vede caracteru tau in poza, se vede doar chatu care este egal cu 0.

Incercam 4/4, sa speram ca reusim.

Hai noapte buna!

Fac maine si evidenta!

Chiar nu stiam, mersi ca mi-ai spus !!!

dupa 1 luna spended on creating mods, finally am done, Noapte Buna.

@@Count LuNg ZEW, voi aveti 2 ganguri ( ELC 69 Piers ) care nu sunt bune la nimic si gata credeti ca puteti lua si LV ? =)) Iesi acas' va facem praf la orice war nene , tu nu ai observat ? Aveti membri inactivi ? si noi avem. P@

Ba asta, 2 ganguri praf zici tu a? Daca ma gandesc bine am batut 69 la ei pe HQ cu 35 de insi la ei ON. Ne faceti praf la orice war? Din cate pot observa, v-am batut cam grav pe turfu' de langa hq-ul vostru. Daca sunteti asa buni, dati attack pe noi. Gandeste si tu, daca aveam HQ-ul in orasul vostru, stii ca acum dadeam /ad-uri ca vand hq SP. Asa ca gura mica, tancule. ps: vand hq elc / 69 / vtb / vdt

Au prins glas bajeti din sp si pe astia ii batem doar Eu snr lung Robert si ryakk le facem toata mafia :))))

Pacat de gurile voastra alea spurcate sp ca in rest nu sunteti buni de nimic doar din gura stiti sa dati da la war 2 3 din mafia aia face + asa ca nu mai fiti tari in gura in fata Zeilor inainte sa plecam bajeti din aur v-am lasat 22 turf si nu ati fost in stare sa luati orasu si comentati la zeii care au 41 turf sa va fie rusine

@, Thnx bro, check pm :P

@, boss da-mi si mie tec-ul si colormod-ul tau te rog. :D

SALKF, bak de la scoala. Diseara incercati sa intrati cati mai multi, sa incercam de-un 4/4.

Vorbim ingame! pwp

@TreTzyy, boss da-mi si mie tec-ul si colormod-ul tau te rog.

delete 1 message, is full,