Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@RoberT ZEW, Lasa copiii sa se distreze in weekend :)) e prea cald afara ca sa iesi la bere

Ba felicitari pentru war`uri, nu am reusit sa ajung azi ca am avut o zii de tot *****. Am avut examen de dimineata, nedormit toata noaptea si ca sa fie treaba buna am si picat examenul ca profu` se plictisise de corectat si na...

Neata Rifa,abia acum m-am trezit si eu.

Merg mananc si apoi la sala,dam un rob mai multii,sau mergem la un paintball?

Hai ca ne auzim mai dupa-amiaza,o zi faina sa aveti.

Daca va place video-ul meu astept like+subscripe.

Neata avispa.

In sfarsit mai postez si eu dupa ce am luat, nu stiu cum, suspend 1 zi pe forum +1 warn.

Sa aveti un weekend cat mai placut, distrati-va, relaxati-va, e superba vremea afara.

Ne-auzim salut.

Saluuuttt Rifa acum am venit si eu de pe afara mananc si intru si eu putin in game.

E prea cald de iesit p-afara,mai bine in casa pana pe la 19:00 apoi mai merge de iesit.

Deci mergem la un paintball?.Dar mai multi vreo 10-15 sa fim cand ne vad gangsterii rivalii sa se teama =))

Pentru fanii mei din ELC,GSB,69 Pier,VTB,VDT care ma fac codat,si mai ales pt M4rian care numai sufera.

Edited by SmooK Z E W

Neata avispa.

Ma pregătesc sa plec in oras, apoi îmi începe sezonul de vara la un campionat de fotbal, sper sa câștig.

Ne-auzim diseară, va pwp.

Neata Rifa abia m-am trezit si eu,merg mananc si plec la piscina.

E bine ca n-avem nicio activitate azi,sincer n-aveam timp sa vin =))

Rank 4 + straduiti-va sa prindeti attack in LV,zic eu ca avem sanse.

Hai salut,o zi frumoasa sa aveti ne auzim diseara.

Edited by SmooK Z E W

Back de la piscina si eu.

Prima baie pe anu' asta la piscina,mama m-am bronzat ma ustura pielea de mor =))

Acum ii fac un skin misto cuiva si intru si eu prin game.

Back de la piscina si eu.

Prima baie pe anu' asta la piscina,mama m-am bronzat ma ustura pielea de mor =))

Acum ii fac un skin misto cuiva si intru si eu prin game.

Cand ti*am zis sa-mi faci si mie un skin, ca nu-ti merge nush ce, esti bulan rau, ne auzim maine sal

Da,nu-mi mergea Photoshop-u,dar mi-am descarcat photoshop cs6 ultimea versiune si acum pot edita.

Si m-ai vazut pe mine de cand nu mi-a mai mers Photoshop-u ca folosesc skin-uri ceva?

N-am mai folosit pentru ca n-aveam unde sa le editez.

@Count LuNg ZEW N-ai pentru ce.Sper ca de acum te descurci sa ti le editezi singur =)) Edited by SmooK Z E W

Auzi ma si tu.. Acum sunt catalogat de niste baieti ca sunt unu dintre cei mai mari interlopi in orasul in care traiesc.

Daca lumea tot aude ce vorbesc eu pe strada la telefon cu " Da wa , din partea mea il puteti crapa cu bataia daca vreti " sau altele e logic..

Bine.. Cand ma vede pe mine lumea ca ma tavalesc cu ala pe jos si printre mesele din restaurant , daca eu ma duceam cu bata in ghiozdan la liceu inainte si aveam doar 2 caiete si tocmai de asta imi luam ghiozdanul sa nu o vada prof sa mi-o confiste , ca era sa ma omoare pe mine niste tigani acum 2 - 3 seri si mai sunt destule.

Am tinut la prima gagica ca la cel mai important lucru din viata si aia si-a batut joc de mine.. Cauta motiv de cearta , avea arfe si eu prost trebuia sa o ascult la orice fel de problema avea sau orice i se intampla.. Cand mi-a spus ca si-a perdut nush ce cercel eu i-am cumparat 3 perechi sa aibe din ce isi alege , cand se tot plangea ca nu are spatiu pe telefon de stocat poze si altele eu i-am cumparat card de 8 GB si i le-am dat ei pe toate de ziua ei si eu avand card de 4 GB in telefon cand puteam practic sa il formatez pe al meu si sa il bag pe cel de 8 la mn..

Si ea intr-o zi ce a facut ?

I-a pus pe vreo 2 sa imi zica sa o las in pace si chestii dastea si eu le ziceam ca nam nevoie de parerile lor ci de a ei.. Dupa o cam dateau in bataie si nah daca erau 2 am zis si eu sa mai sun pe unu si ala de asemenea la propriu ne-a batut jumatate de oras...

Cand a auzit ala de cine ii spun a venit in 5 minute la mine cu masina ca si el ii cauta pe aia 2 si mai ales ca s-au luat de fratele lui din strada.

Nah in fine.. S-a terminat rapid , aia intinsi pe jos plini de sange , a venit salvarea si altele si mai pe seara m-am intalnit si cu aia.. I-am spus ca vreau o despartire pentru toate astea si nu i-a picat bine.. Vroia sa ne impacam dar eu numai vroiam , ma saturasem..

Dupa ce au trecut 5 - 6 - 7 luni , cand a trecut cu o prietena pe langa mine i-a spus ei " Aww , m-a vazut Ady :X :X " , cand eu nici nu eram atent la ea..

Ba mai mult , a ajuns sa imi ceara mie autograf... OMG ?

In mintea mea " Keep calm , whore " =; =; :-q

Edited by SniPeRS

@@Count LuNg ZEW, melodia a stricat tot video-ul.

Nabete, pentru tine era potrivit perfect melodia asta:

Salkf, si eu venit de la campionat. Ne vedem maine la war, noapte buna, aveti grija la attack.

Auzi ma si tu.. Acum sunt catalogat de niste baieti ca sunt unu dintre cei mai mari interlopi in orasul in care traiesc.

Daca lumea tot aude ce vorbesc eu pe strada la telefon cu " Da wa , din partea mea il puteti crapa cu bataia daca vreti " sau altele e logic..

Bine.. Cand ma vede pe mine lumea ca ma tavalesc cu ala pe jos si printre mesele din restaurant , daca eu ma duceam cu bata in ghiozdan la liceu inainte si aveam doar 2 caiete si tocmai de asta imi luam ghiozdanul sa nu o vada prof sa mi-o confiste , ca era sa ma omoare pe mine niste tigani acum 2 - 3 seri si mai sunt destule.

Am tinut la prima gagica ca la cel mai important lucru din viata si aia si-a batut joc de mine.. Cauta motiv de cearta , avea arfe si eu prost trebuia sa o ascult la orice fel de problema avea sau orice i se intampla.. Cand mi-a spus ca si-a perdut nush ce cercel eu i-am cumparat 3 perechi sa aibe din ce isi alege , cand se tot plangea ca nu are spatiu pe telefon de stocat poze si altele eu i-am cumparat card de 8 GB si i le-am dat ei pe toate de ziua ei si eu avand card de 4 GB in telefon cand puteam practic sa il formatez pe al meu si sa il bag pe cel de 8 la mn..

Si ea intr-o zi ce a facut ?

I-a pus pe vreo 2 sa imi zica sa o las in pace si chestii dastea si eu le ziceam ca nam nevoie de parerile lor ci de a ei.. Dupa o cam dateau in bataie si nah daca erau 2 am zis si eu sa mai sun pe unu si ala de asemenea la propriu ne-a batut jumatate de oras...

Cand a auzit ala de cine ii spun a venit in 5 minute la mine cu masina ca si el ii cauta pe aia 2 si mai ales ca s-au luat de fratele lui din strada.

Nah in fine.. S-a terminat rapid , aia intinsi pe jos plini de sange , a venit salvarea si altele si mai pe seara m-am intalnit si cu aia.. I-am spus ca vreau o despartire pentru toate astea si nu i-a picat bine.. Vroia sa ne impacam dar eu numai vroiam , ma saturasem..

Dupa ce au trecut 5 - 6 - 7 luni , cand a trecut cu o prietena pe langa mine i-a spus ei " Aww , m-a vazut Ady :X :X " , cand eu nici nu eram atent la ea..

Ba mai mult , a ajuns sa imi ceara mie autograf... OMG ?

In mintea mea " Keep calm , whore " =; =; :-q

Esti un mare interpol, pacat ca nu te-a intrebat nimeni nimic si te dai smecher p-aici..