Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sunteti niste parliti, abia abia cu verdant care vin din ls, noroc ca sp au fost 3.

Suntem la inceput,e normal. Trb sa ne reorganizam.

Bai o sa o lăsăm mai ușor cu waruruile cam 1 săptămâna. Cine vrea sa plece, e liber sa o facă. Trebuie sa mai aducem membrii și sa ne organizam mai bine, nu putem sa facem astea dacă o sa mergem la war și pierdem. Nu vreau sa aud suferințe de genul "aia sunt codați infecți" etc

Edited by Express din PLANTE

Daca revin in Avispa ii scot de pe mapa pe toti.

Maine scapi de ban ?

Ba, bafta cu factiune, eu am incercat sa fac ce pot dar nu sunt prea rabdator si m-am saturat, poate ne mai revedem cu alta ocazie

Bafta de la Titan.Camorra

Edited by LORD E ZEW

S-a dus pe pl si cu factiunea asta... De cand a fost cu banul lui solstice si Poltergeist, cat si a celorlalti in cauza (Zokry, Iulian), s-a destramat tot ce-am construit impreuna. Aveti noroc de mine ca nu va las (inca).

Gg, am ajuns si noi o mafie de pasnici, e prima mafie in care am ajuns la 0 turfuri :(, trist, sa nu ai nici waruri, sper sa ne revenim cat de curand, trebuie luate niste masuri drastice pentru cei ce nu asculta si activitatea sa fie mai mare, mai putine invoiri si sa speram ca ne revenim.

Felicitari pentru attack celor de rank 6 + ! Astazi trebuie sa ne luam HQ! Vreau sa le urez bun-venit celor noi ! Ne vedem la war !

Dupa cum stiti, am cedat fuctia de sublider bunului meu tovaras runk. O sa revin in aceasta functie in vreo 2 saptamani deoarece am niste probleme ce tin de viata reala si nu prea am timp sa ma ocup de factiune. Runk o sa se ocupe de voi, o sa aducem membrii dar trebuie sa avem rabdare. Pam pam.

Mesaj pentru cei din GSB / ZEW care vor arunca ochii pe aici zilele acestea:

Mafia voastra nu este si nici nu a fost fost vreodata cel mai bun gang de pe server. Degeaba ati cucerit 50 de turfuri daca acele zone au fost luate prin modalitati mai putin curate precum:

- PM-ul la admini al lui SKY -> wipe Verdant;

- PM-urile la admini ale lui Muzzy -> o gramada de jucatori curati si experimentati au fost banati aiurea pe propria lor dovada;

- codatii de pe ban list din GSB, care in vremea lui BeyondOwn au fost in numar mai mare decat al celor din VDT.

Asa ca nu va mai numiti cea mai buna mafie, pentru ca nu este adevarat si mintiti atat lumea, cat si pe voi insiva.

La momentul actual, cel mai bun gang de pe server ramane Verdant Family al lui Bey. Daca acel wipe nu ar fi avut loc, treceau cu mult peste 50 de turfuri.

Si ca un sfat prietenesc: pe viitor folositi mijloace curate de cucerire a turfurilor, nu cum ati facut pana acum. Daca vreti sa va aratati adevarata valoare, pai faceti-o cum trebuie, nu prin PM-uri la admini pentru wipe sau banarea jucatorilor curati.

Bine ca ati avut macar timp sa faceti poza la /top. Ati tinut 50 de turfuri doar pentru 30/60 de minute pana cand va lua VDT.

#no hate #peace

Acest post nu este facut cu scop de atac la adresa celor din GSB sau ZEW, ci ca un "reply" la posturile lor de la discutii.

@, PM-urile alea au fost ca si niste posturi. Ce le era daca le postau pe rpg sau prin pm? + ca imediat dupa wipe au aparut frustrari si pm-uri din partea lor. Despre faza cu banii, sa ia anumiti jucatori ban si un stiu ce, nu s-a intamplat vreodata. Nu mai dati vina pe zew pt incapabilitatea adminilor. Cat despre coduri, nu cred ca exista mafie fara codati.