Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ree baaa, deci de azi ne intram in paine, in 2-3 saptamani sper sa avem SF, bagam noi o treaba buna si cu putina magie reusim, sa fi-ti toti la war.

Ree baaa, deci de azi ne intram in paine, in 2-3 saptamani sper sa avem SF, bagam noi o treaba buna si cu putina magie reusim, sa fi-ti toti la war.

FdCAa0l.png

Astazi 22.06.2016 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru war-uri, cine lipseste nemotivat va primi FW!

Warr-uri:

1. Foster- Attack - El Loco Cartel - (20:00-20:30)

2.Cartel SF- Attack - El Loco Cartel - (20:30-21:00)

3.FBI- Deffend - 69 Pier Mobs - (21:00-21:30)

4.Calton SF- Deffend - (21:30-22:00)

In cazul in care nu puteti ajunge, faceti o invoire in topicul "invoiri", acceptam maxim 3!

Un mic sfat, logati-va cu 30-40 minute inainte de ora 20:00, sa nu veniti la war dupa 20 minute si sa-mi spune ca nu ati avut loc pe server, o sa fiti sanctionati, deci cum am zis, asigurati-va ca intrati pana la ora 20:00!

VREAU PREZENTA MAXIMA!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Today, 22.06.2016, at 19:45 (in-game time) everybody in HQ for wars! Who can't come will post a consent request with a good reason. The absence without a consent request will be punished with FW. I will accept just 3 consent requests.

Edited by Belz3

Ba, e treaba urata cu voi. Poate ca am eu un B-Zone Wars filmat, dar nu ma pupati in fund cu treaba asta, sa ma intrebati mereu "Cu ce filmezi?" "Cu ce editezi?" "Ce setari ai la render?" si prostii d-astea. In fine, ne vedem la wars, sa nu uitam faptul ca voiam sa ma las de joc, dar mai intai sa termin treaba in Avispa Rifa, sper de la voi ceva mai frumos, un 40/40 la wars, dar e teroare. Sunt 2-3 invoiti, 40-2/3 = 38, respectiv 37.

Va vreau pe toti la wars, aia 37/38 daca vreti sa luam SF-ul, ELC a cazut mult.

Se pare ca au venit multe suferinte pe aici.

Am spus is mai repet:

DACA NU-MI DATI UN /SG IAW M4 1 / SG IAW RIFLE 1,

DAU /Q SI GATA.

Va felicit, sper la 0 turfs din parte Avispei/ sau un r6 SpawnSilent ca e baiat bun.

Spawn sublider - > coordonare, ati belit swla,

Coordonare - > Turfs

Turfs - > Oras

V-am pupat, maine pe la 19:50 am pus demisia, sa fitit sanatosi!

@, Sincer, Spawn imi este prieten bun si eu l-as dori ca sub-lider, dar, totusi, nu decidem noi, asa ca nu-si au rostul astfel de comentarii.

Baieti, am fost putini si am pierdut, asta e! Mai pierzi, mai castigi, e doar un joc!

Sper ca azi sa facem ceva si sper sa ajung la waruri, o zi minunata!

Salutare la toti!

Doresc să vă salut pe toți , ați fost o factiune uimitoare , desi uneori ne mai certam ... .

Vreau să vă salut pe toti si cine stie .. poate ne mai revedem.

Mulumtesc in special lui Cata zis si Belz3bub pentru sansa acordata.

Poate v-am dezamagit cat timp am fost in mafie , poate nu. Asta este decizia voastra.

No report , nu o sa mai postez aici , am vrut sa-mi iau ramas bun de la factiunea mea de suflet.

@TySoN.BELEAUA , pwp :X

Seara buna , tocmai ce am luat ban! Va pwp si va iubesc , astept unban .. sper sa iau

Oricum am dat doar 2x 3/3 .. nush de ce ma luat la teste :|

:)>-

Edited by Zephyrus

Ba deci CCleaner-u asta e un program de cacat. Cand s-a uitat la ultima rulare era 1 min?????? :((

Si eu nu il folosisem de 3 zile. :@ ce drqu

Oricum l-am dezinstalat. Sa vedem ce iese..

Bey , lung ,Mikey? Se intampla ceva? sau va ocupati de suferintele banatilor =)) ? :X

@@Zephyrus, la fel a luat si Poltergeist odata ban pentru rulare CCleaner si, de fapt, este un "bug" ca sa zic asa. Adica chiar daca l-ai folosit acum 1 zi, 1 saptamana sau 1 luna, cand dai pe el la ultima accesare va aparea momentul acela in care l-ai deschis. Ma rog, Polter a stiut cum sa vorbeasca in cerere si i-a dat unban ca doar nu avea nimic de ascuns baiatul.

Meh, toata lumea are cod in ziua de azi dupa admini, deci am fost luat la teste saptamana trecuta de mi-au sarit capacele, in fiecare zi un test. Incercasem sa fac un notepad si sa trec acolo adminii care m-au luat, dar nu mai stiu cine la cati m-au luat :))))). #SpawnSublider, #MemoRyPasnic <3

Csf, asta e. Si eu am fost banat pe principal de coduri si astia tot imi cauta si acum, poate mai am cod. Urasc chestia asta cand vad pe cineva banat. Iti urez succes, colegule, chiar daca am stat vreo 2 ore colegi, meh. Poate vin si eu pe 3 daca gasesc vreun cont...

fratele vostru a scos wars 9, daţi-i like şi subscribe

bravo tie, sa fii sanatos, sa ai multi copii, nepoti, sa ai nevasta salut ca buna o sa fie.

Eu de ce nu apar prea des pe kill list? CA IMI FURI KILL-URILE!