Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bine v-am gasit baieti, sper sa ne intelegem bine. Va doresc o zi buna :X :)>-

Edited by GabosGL

Salut eu sunt noul vostru coleg bine ba zeppelin nu te-ai mulțumit cu un best îl voiai și pe al doilea

post-78622-0-12325700-1467144596_thumb.png

Retrageti ma posturile de la 69. Dupa ce ca am castigat de 2 ori, mai vreti sa fie si sanctionati. Ei un post n-au facut la noi, dar voi repede v-ati grabit. Jucati jocul asta de distractie si lasati copilarismele.

Salut, Bey!

Edited by v8 Naga KIA

Bă ăștia, voi deja ma enervați. Cand ne băteau cum era? Fac posturi pana cand vad ca am orașul. Sa nu mai aud comentarii. Altfel imi iau băieții de aici si plec. Nb sal

Welcome celor noi, sper sa avem si noi activitatea mai mare sa mai luam si noi niste turfuri saptamana asta. Eu nu sunt pro pentru posturi, dar astia prea au abuzat ieri, mai inteleg sa iesi o data, din greseala, dar astia faceau kill si dupa ieseau, asta deja mi se pare nesimtire.

Felicitari pentru castigarea celor doua turfuri! Mult succes si sper sa luati SF-ul . Catalyn sper sa'mi stergi postul precum am facut si eu cand erai in ELC.

@, S-a schimbat programul si cred ca de asta au intrerupt war-urile, dar nu inteleg de ce nu au facut asta inaintea lor... am pierdut si eu best-ul :))

@Bine ai revenit Charles.

Din pacate eu am luat ban 7 zile pentru insulte server, ori m-a sifonat unu ori era adminul prin preajma, asta e se mai intampla si la case mai mari, imi asum cuvintele. Aveti grija in continuare si imi pare rau ca am stat asa putin.

Salut baieti!

Eu mi-am reparat internetul si de luni o sa fiu non-stop la waruri, mai ales ca s-au bagat de la 13, e perfect, pe canicula aia nu faci nimic p-afara.

P.S: Uitati ce noroc am. =))

https://www.youtube.com/watch?v=mH-rNrL7WjM&feature=youtu.be

Bine v-am gasit, de astazi eu sunt noul vostru coleg.

Sper sa reusim sa facem treaba, mi-am propus multe lucruri si vreau sa le realizez cu voi, respectiv conducerea acestui gang.

Va urez o noapte cat mai frumoasa, ceao.

Ne auzim maine prin joc!

#show..

Salut la baieti ce faceti? Va doresc un weekend plin de realizari. Va pup:* :X

Ne vedem peste 6 zile =((:-J:-J:-J