Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Shawy, Mersi mult fratele meu.

Stai linistit nu primesti report de la nimeni.

Ai grija de tine, ne auzim pe skype.

Ma bag sa-mi editez noul video pe care o sa-l postez saptamana aceasta, pana atunci ne vedem maine la waruri.

Noapte buna.

#show..

@Dionis nWo, cu mine ii poveste lunga, liderul a fost luat pe merit, daca nu au gasit candidati nu am ce sa le fac. Merci de ajutor si sper si eu sa facem treaba, maine sa ii spuneti Welcome lui Muzzy :> o sa mai vina lume dar ramane surpriza pentru Rifa, adica pentru cei care cunosc membrii cu vechime pe server, multi din Rifa poate nu se vor astepta la ce urmeaza ca nu cunosc sper sa ajungem unde ne-am propus cu membrii si cu factiunea. Apropo..mai multa activitate pe aici! Dar nu postati aiurea, legat de joc, factiune, etc.

vise cam mari pt cineva care a avut maxim 3 turfuri cât a fost lider, nu crezi?

d-abia-ţi aştept lumea să dansăm pe turf, cred că sky beleaua, emblema româniei îţi câştigă warurile cu monitoru' stins, că veni vorba de el, îi urez succes în a ieşi de pe -2000

în primu' rând eu nu m-am aşteptat să fie iar un lider paşnic la ELC, dar dacă spui că mai ai o surpriză pentru noi... o aştept

spusese Spawn ţinându-se cu ambele mâini de testicule şi smiorcăindu-se

Edited by SpawnSilentTSA

Neata lume.
Spawn, te rog ceva, nu provoca cearta si aici, nu am chef, la fel si tu memory, nu mai provocati certuri aiurea.
O sa vedem pe turf cine este mai bun.
Deocamdata ei ar trebui sa se gândească cum sa-si ia hq-ul nu sa ne ameninte pe noi ca le vin nu stiu eu ce playeri.
Fratilor, ati uitat ca e show sublider? Sper sa nu ma rupeti cu reporturile cand dau prea rau in voi.
Ma rog, nu va mai dati cu gura inainte ca asa ati facut mereu si cu mine nu va merge.
Daca sunteti mai buni, ne bateti pe turf, daca sunteti mai proști o sa ne jucam si pe rpg, daca asta va doriti.

Edited by Showy

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Pacat ca nu am luat best, mare pacat, dar oricum le-am dat grav.

Ne-am descurcat de minute, bravo baietii.

Am ajuns la ceea ce ne-am propus, sper sa si rezistam cu el.

Ne auzim prin joc, ceao.

QhzntYI.jpg?1

#Showy..

@@GabosGL, Rifa o sa citeasca probabil pe aici si de teama, multi si aia buni o sa demisioneze dupa war-uri sau daca e posibil sa castige cu 69 primul war si sa piarda cu noi ultimul war o sa zica ca au cucerit orasul cand defapt au castigat o lupta dar poate vor pierde razboiul. Cred ca intelegeti ce vreau sa spun, Rifa are primul war cu 69, daca ii bat pe ei au tot SF si daca pierd cu noi ii aducem iara la 23 de zone. Deci poate vor castiga o lupta, nu si razboiul..vedem ce activitate avem azi. Oricum, mai mult ca sigur vor demisiona aia buni de acolo cu motiv "mi-am terminat treaba" cand defapt acum incepe treaba, in 23 de persoane ce sa faci la war?

ce război să pierdem fă proasto că v-am dat 15-0

auzi, teamă=)))))))))

Edited by SpawnSilentTSA

@, =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bine punctat, spawn.

Este prima data cand sunt rifa si sunt de acord cu vorbele spuse de tine.

Prea mult se ovationeaza ELC cu membrii lor care nu sunt in stare sa ia o runda langa hq.

Felicitări pentru San Fierro băieți, era și cazul ca Avispa sa revină în forma, nu sa se chinuie cu 2-3 zone și lider pe ... (știu băieții ) și apropo showy, mai ai de luat 16 zone sa îmi egalezi recordul ??

Iertare pentru post.

Edited by Askhanar

@, Rau mai esti ma :))

Apropo, mi-a parut bine cat timp ai fost sublider https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/23958

GG baieti pentru SF oliv (kaki).

@@Askhanar, Noi am revenit in forma inca de cand a venit KIA in Avispa prin februarie/martie de am cucerit orasul pentru prima oara dupa wipe. Apoi unii dintre noi au luat ban, altii si-au dat demisia, poveste lunga :P

Edited by v8 Naga KIA

, bă, te rog să mă demiţi şi să-i dai sublider lui Aditssa. până vine Memory

mi-a făcut plăcere să colaborez cu voi

NU are cum sa ii dea, ba.

Ca mai poate schimba doar 1 sublider.

Asa ca ramai aici si retrage demisia.

Ca le facem favoruri la elc.