Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare, baieti si buna Ioana!

Felicitari pentru warurile de astazi, extrem de frumos am jucat, pacat ca a trebuit sa fugim atat dupa ei..

Felicitari de asemenea si pentru unicul attack, vineri vreau SF cacaniu.

Haideti ca ma bag la CS:GO. Ne auzim pe seara!

Spor!

@, Frate, daca ajungeti sa va certati de la un cacat de chat inchis si sa va puneti demisia e grav, amandoi sunteti nabi, si askhanar ca inchide chatu si tu ca te superi aiurea, dar asta nu e motiv de cearta si de demisie, acum serios si tu askhanar si asa era plictiseala la war, la ce drq inchizi chatul cand oricum stateam degeaba pe turf, il inchizi cand e nevoie de tactica si vorbiti doar voi, dar chiar si asa, asta nu e motiv sa va certati, retrage si tu demisia showy ca sa facem ceva frumos daca tot ne-am apucat, nu mai fiti copii.

Edited by tuddypwnz

Aveti 35/36 oameni la war - adversarii au 15-20 oameni la war si tot voi va certati . Sunteti sparti grav, ala inchide chatu' ca asa vrea el ca na... la war cand ai 8-0 trebuie sa vorbeasca doar pe el /f. De ce dracu inchizi chatu cand castigi si n-ai nicio problema de organizare la war si dupa te mai si superi ca de ce altu il deschide. Daca vrei sa vorbesti doar tu i-ati ba clan.

Showy nu mai pleacă nicaieri.

Deci. .. nu plec nici eu, dar în urma celor întâmplate astazi am decis sa renunț la funcția de sublider ( luat pe pile "citat din fanica 9 ani").

În seara aceasta se va alege un nou sublider numit de către conducere. O seara buna.

Ps : De acum mă pun pe +.

Așteptăm un comentariu de la showy cap de palmier în legătură cu excursia lui pe Via Salaria în Italia, spor la făcut bani.

Edited by Askhanar

Ma duc in Milano, in primul rand.

In al doilea rand, aveti grija de voi si de factiune.

"Cap de palmier", iar ma iau de mamicata si ma injuri, asa ca shhh bai asta.

Nu am ce sa mai adaug,ne vedem noi.

#noresign.

Stiti si voi macar sa faceti o evidenta ba pasnicilor?

Hai papa.

Ma baieti daca tot am inceput sa facem ceva si ne-am propus sa ne atingem un obiectiv de ce dracu va certati de la un joc? Nu stiu ce s-a intamplat (ca n-am fost la ultimele 2 waruri ca era prea plictisitor) dar serios impacati-va si hai sa doboram recordul. Eu n-am venit cu squadul degeaba. Daca ne certam de la nimicuri, nu prea vad mare viitor. :-bd

Salutare, am scos primul meu video de la waruri:

-va recomand sa-l vizualizati exact sub forma asta, pentru ca accesand-ul pe Youtube calitatea scade.

https://www.youtube.com/watch?v=ptbqZf3u4Kg

Edited by Cristi RB

@, Multumesc frumos! Ba, poate chiar cred astia. =))

Skill-ul este al meu, dar munca ii apartine in totalitate lui Solstice, ma refer la tot ce tine de editat.

Sunt foarte nervos pentru ca nu stiu de ce cand vrei sa-l vezi pe Youtube calitatea este foarte slaba..

Astept sfaturi daca va pricepeti, l-am editat cu Camtasia Studio 8.

@@joker65, De ce pentru mine? =)) Apropo, cum ai reusit sa obtii calitatea HD, tine de rezolutia cu care il randezi din programul de editat? Eu am incarcat un video dar nu apare calitatea "420" sau "720p", merge cu 320 maxim, la tine apare si 1080, cum? Editezi cumva cu Camtasia sau Sony Vegas?

@, Lasa sefule ca o sa fie bine.

Blast, vezi ca iar am strans cateva videoclipuri, pana la sfarsitul saptamanii mai scot unu, poate de data asta il randezi ca lumea, sa vada fanii HD.

Daca-ti bagi microfonul o sa mearga mai repede, am mai prins cat de cat din mers..

CINE SE PRICEPE SA-MI FACA SI MIE UN INTRO VA ROG FRUMOS?

Nu ne pasa de clipul tău, eu am bătăi de cap cu un clip cu vechea Avispa.

Pentru hateri; Am luat Worst în LS fiindcă și după ce ne-am adunat HQ eu am mers la war.

Lucifer1beleaua vezi-ti de facțiunea ta și nu mai baga capul în ograda altora.

Edited by Askhanar

Nu mai am nevoie, am gasit, acum astept sa strang faze sa scot wars 2, o sa revin cu un scurt edit, mai mult ca sa vad calitatea videoului si intro-ul.

EDIT:

Gata sefilor, i-am datd e cap, calitate HD+intro, urmeaza Wars #2 in cateva zile, sa mai strang filmari:

https://www.youtube.com/watch?v=iRF_FBBHV28&feature=youtu.be

Pareri? Despre edit, nu despre felul in care trag.

Edited by Cristi RB

@, Nu stiu sigur cum e in camtasia, dar pentru a iti disparea acele bare negre incearca sa dai click dreapta pe video Switches -> si debifeaza Maintain Aspect Ratio.