Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Sincer nu te cunosc si nici nu stiu ce e de capu' tau, dar din comentariu tau de mai sus constat ca ori esti beat, ori esti fumat, ori asta e starea ta naturala. "Zici in plm ca esti viu" ce tu joci samp din cavou tovarasu' ?

@, Ne urmaresti posturile din cate observ. Ciocu' mai mic radiografie, te-ai lasat de fumat sau inca vrei sa-ti impresionezi prietenii?

@@F4L Asqwe, Lasa-l, e distrus de viata.

@@Askhanar,

12742712_929548057166486_637233524028619

IMI CER SCUZE FATA DE R3MIX.

ASTA ESTE DARKKING:

tYziR2M.jpg

@, Eu judec sau tu bai catelule? Nu mai posta aici ca m-am plictisit sa-ti dau report. "In slbz", numai pasaricile folosesc injuraturile astea, si nu orice pasarici, alea cu fusta fosforescenta, ceea ca ma face sa cred ca maica-ta te-a invatat.. Ce .... te freaca pe tine grija cum ma imbrac eu, asta nu inteleg. Vezi-ti de treaba coclitule ca te faci singur de cacat.

@@Askhanar, Cat despre tine, m-am lamurit, te lauzi aiurea zi de zi ca faci, ca dregi, dar de cand ai intrat in Avispa te-ai certat cu toata lumea. Vezi-ti de alcoolul tau in continuare, cred ca iar esti beat..ca de obicei. Deja faci cam mult pe interesantu' si nu te haleste nimeni..

V-AM MAI SPUS, NU MA INTERESEAZA PAREREA VOASTRA DESPRE MINE.

SQKMrHN.jpg?1

@, Am vazut ca ai cerut poza cu Askhanar deci poftim:

14017963_1060739270676487_1454318693_n.p

Askhanar - Primul din Stanga

[F4L]Levyy/[F4L]Asqwe - Centru cu geci amandoi si coarne.

P.S: Am incercat sa gasesc o poza cu toti 3 in care sa nu fim beti/sparti/morti etc dar nu s-a putut gasi asa ceva, sper sa te satisfaca poza asta.

Bai Zenod, logic ca sunt suferinta cu unii dintre voi pentru ca nu imi bat capul cu toti pripasii, imi place doar sa rad de voi.

Va salut baieti, nu mai plangeti de avispa va rog.

Va pun si eu poza, sa vedeti cum arata acest show cu 60kg si 1.84. M3nilor sunt slab, dar nu mi este rusine cu mine.

, Probabil ca puteai sa-i dai PM ca sa-i ceri o poza, nu ?

Ba ce va mai atat pe voi cu poze si cu deastea ma? Ati inebunit? Fiecare arata cum arata. Nu va mai injurati pe un forum ca x arata asa si y asa. Toata lumea stie ca eu sunt cel mai frumos, deci nu va mai certati, ok?

Topic Closed, problema rezolvata !

Deea, ne auzim mâine pe server dacă vrei sa Îți povestesc ce am făcut de fapt, ca sa vezi ca eu nu dau 2 lei pe funcție, ca oricum mai sus de sublider nu pot urca.

Cr stai în banca ta ca avispa a cucerit de doua ori sf numai datorita mie, nu o sa vezi niciodată un prost care sa își dea atât interesul, și tu participi la waruri în LV-LS în mare parte datorie mie și lui show/belz.

Apropo, ar trebui sa ramai dator ca eu sunt ăla care te-a scăpat de uninvite de la un pm ?

Edited by Askhanar

@@Peaceful, Cumetreeeeeeeeeee, eu cred ca ma confunzi, auzi la el, daca a ajuns tuddy[Z] sa faca +, morrrrrr, bai paleta, eu scorul pe care il am, nu l-am facut pe cladiri ca tine sa am +3000 ca tine numa pe cladiri si stunturi nebunule, e o diferenta intre mine si tine, ca tu numa pe cladiri si pe zone mai ridicate stii sa te bati nebunule si mai cauta si tu inainte sa vorbesti aiurea. https://www.rpg.b-zone.ro/wars/gangsters/rank/165arunca un ochi macar sa nu ramai cum ai fost de cand te stiu.