Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu degeaba am ce am cu adminii si ii numesc autisti. Cine stie cum se manifesta autismul o sa inteleaga asemanarea. Conducere? Asta nu e conducere. A fi admin e distractiv, vorbe de genul "adminul are obligatii,responsabilitati si e greu sa te ocupi de functie" sunt vorbe de no lifer. Nimanui nu ii este greu sa urmeze niste reguli autiste si sa dea mute/kick/warn/ban. Sa nu mai spun ca adminii se impiedica in My Computer dar ei vor sa prinda codatii... sau nu.

@, Foarte adevarat ceea ce ai spus..

Zeppe, avem 4 aplicatii la activ dintre care unul e Anotimp, vezi, accepta-i sau respinge-i, cum consideri

Eu am chef de teste :D

Ba, ma doar muschiul, mama, ce enervant e, maine am meci si eu am facut intindere..

Salut si bine v-am gasit da' rau am nimerit :)) din acest moment va sunt coleg, sper sa ne intelegem sa cooperam impreuna si sa ducem mai departe istoria Avispei si locul ei acolo unde ii este locul adica in /top. O seara buna

#Zenod aka Claus.

Bun, deci de maine incepem cu attack-ul deja 10 maestrii din zew s-au dus la road in vdt, deci daca prindem attack pe HQ si Hills 100% castigam. Vreau prezenta si activitate maxima la war, fara rambo in ei si alte minuni.

@@Zeppe, cine nu asculta cu fw-ul in ei.