Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Bafta mai departe, baieti. Sper sa va descurcati si fara mine si sa reusiti sa luati SF-ul, poate o sa va mai dau si eu o mana de ajutor mai "pe ascuns" :) Succes cu noul lider, va pup :*

Bafta mai departe, baieti. Sper sa va descurcati si fara mine si sa reusiti sa luati SF-ul, poate o sa va mai dau si eu o mana de ajutor mai "pe ascuns" :) Succes cu noul lider, va pup :*

Imi pare rau ca ne parasesti. Sper sa ne reintalnim candva !

Remember Lord Zeppe!

Bafta mai departe, baieti. Sper sa va descurcati si fara mine si sa reusiti sa luati SF-ul, poate o sa va mai dau si eu o mana de ajutor mai "pe ascuns" Succes cu noul lider, va pup
Bafta fratele Zeppe,spor la permis si la bac.Am avut momente bune ,dar si rele.Succes in tot ce ti-ai propus ne mai auzim noi printr-un pm sau pe skype.

Baftă barosane, multumesc pentru sansa acordata!

Bafta Zeppe. Succes frate cu bacul si cu viata si cu ce iti doresti. Nu te vom uita :) Pwp , tinem legatura :* P.S: Ms de sansa :):*

Edited by SenZaTioNN

Cu cea mai mare stima si cel mai mare respect, imi bag toata pula in serveru' lor. E imposibil sa joci la war pe asa ceva, intru pe turf, secunda instant. De la 100 - 0 hp intr-o secunda, mai putin poate. Nu mai intru la nici un war pana nu scot gift-ul. Gift si quest le trebuie lor, cand stiu foarte bine ca rahatu' asta de server ia foc la 500+ playeri on

Cu cea mai mare stima si cel mai mare respect, imi bag toata pula in serveru' lor. E imposibil sa joci la war pe asa ceva, intru pe turf, secunda instant. De la 100 - 0 hp intr-o secunda, mai putin poate.

Pai daca dau bine bajetii mei

@@Zeppe, Multumesc frumos, ne auzim, spor in viata reala.

Baieti, va multumesc pentru voturi, sustinere si incurajare, sper sa facem o treaba buna impreuna :)

Deocamdata asteptam sa se linisteasca apele, maine o sa vad ce si cum la reclamatii.

Succes maine la scoala / serviciu. Noapte buna!

Bafta in viata reala Zeppe, succes la bac. Sper sa ne mai auzim, ai grijă de tine, pup. :(

Bafta cu liderul, Memory, ai grija sa nu il pierzi, succes tuturor in viata, ne mai auzim noi :)

https://www.youtube.com/watch?v=5XniVXSAgNA&feature=youtu.be

Bafta in ceea ce ti-ai propus zeppe, sper sa revii candva si sa iei sf-ul cum trebuie

@memory: felicitari pt lider bro, ai grija si succes la wars :*

Welcome celor noi ! Sper sa ne revenim repede si sa cucerim ce este al nostru, Sf-ul.

Felicitări memory, în sfârșit avispa are un lider capabil, o sa revin și eu și showy fiindcă și tu ai fost alături de noi, de luni poate luam a 8-a oară SF
Multumesc,va astept :*.Sa dam teroare in sf ca in vremurile de acum ceva timp

@@F4L Bird, Multumesc frumos pasareee ;)))

@, Stai linistit cu munca si precizie ajungem intodeauna unde ne-am propus :D

@@Askhanar, Normal sefule.

Buna ziua Avispa Rifa! O sa avem o perioada monotona momentan, totusi o sa incercam tot ce putem la war, trebuie sa refacem mafia si dupa ii dam bataie, o sa vedeti ce si cum, toata evolutia va fi postata aici la discutii. Aveti grija de voi!

Maine o sa primesc evidenta warurilor si cred ca voi incepe cu sanctiuni si amenzi. O sa avem nevoie de locuri in curand si avem cativa care intrec orice masura (-) si o sa se vada pe evidenta asa ca noroc daca ati facut invoiri

Edited by MeMoRy Legend