Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baietii mie nici inactivitatea nu are cine sa mi-o accepte e nasol :)), mi s-a rupt mufa de incarcare la laptop.... azi sunt cu el la service, se aude ceva de unbanul ala??? pana acum trebuia sa fie rezolvat cazul, deobicei kelton rezolva repede cu replicile scurte: "banul ramane" sau ünban"si nu dureaza mai mult de o zi vad ca aici s-a ajuns la 2 zile.

@, Problema este ca el abia a pus dovada, o sa o vedeti si voi =))) trageam cu combatul si stiti ca e bugul in care combatul nu trage in directie fixa, ci glontul se mai deplaseaza putin (unul stanga, unul dreapta si unul in fata), o sa vedeti intr-o dovada. Eu am tras cu combatul 34m si el duce 42, cica Silent AIM =)). Asteptam sa vedem ce si cum, o sa va tin eu la curent cu totul, stai linistit.

@, Sper si eu :(

@@MeMoRy Legend, Nu este bug acela, combatul este shotgun, shotgun-ul trage cu cartuse, din cartuse in momentul focului ies alice care se imprastie, nu este bug ci o reprezentare a realitatii focului acelei arme, asa ii poti scrie direct in unban, daca nu stie cum trage un shotgun informeaza-l. Cu cat este mai mare distanta cu atat se imprastie mai mult. Edited by Yoshi JupanuL

Mâine avem si noi 3/4. Sper să le câștigăm pe toate. La warul cu VDT cu putin cap si organizare se poate câștiga usor. Ne auzim mâine. Sa aveti o săptămână frumoasă. ❤?

Corectează -te : usor bați elc și 69, nu Verdant.

Scrie : cu mult noroc, mult, mult batem mâine verdant.