Jump to content

Avispa Rifa - Discutii intre membri / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Oricum un rahat de admin care nu are ce face.vad ce fac azi daca mai rămân sau nu ca poate iau si io ban.

pai el Craciunul, Revelionul si ziua de nastere le face pe sa mp cand baneaza jucatori, asta cand face 18 ani da de permis la DMV si da cu artificii de la 24/7 ce altceva sa faca

Multumesc pentru tot baietii , daca doriti ceva sau aveti nevoie de mine , dati-mi un pm sau un sms ,orice pe forum sau samp si va ajut. Cu voi mi-a placut cel mai mult dar din pacate Robii sta pe voi , baneaza ce prinde , si mno... Factiunea in care am stat cel mai mult din toate in care am fost. Foarte mult mi-a placut cu voi dar mno nici timp de waruri nu mai am deci tot una era ca ieseam ca nu aveam timp ca ieseam ca luam toti ban. Asta este. Va pup si ne auzim. Memory spor cu functia la fel si tu Phax. :*

BA SA FIE CLAR. DE LUNI 0 INVOIRI SI VENITI DRQ LA WAR . DAIA SUNTETI IN GANG DACA U MERGETI DRQ IN PASNICA. AM AJUNS SA NE BATA SP . NU PUTETI AJUNGE BAGATI DRQ DEMISIE. SA FIE CLAR!!

Edited by xRaymond

BA SA FIE CLAR. DE LUNI 0 INVOIRI SI VENITI DRQ LA WAR . DAIA SUNTETI IN GANG DACA U MERGETI DRQ IN CASNICA. AM AJUNS SA NE BATA SP . NU PUTETI AJUNGE BAGATI DRQ DEMISIE. SA FIE CLAR!!

De acord cu tine. Cine nu are chef/timp de waruri poate pleca liniștit.